Знам че сигурно 80% от преложенита са за тази секция но ми направи много голямо впечатление на така наречената "hit and run" търговия. В смиса продавача продава изтрива обявата и зачезва дори и хора с по продължителни регистраций процедират така и после като се започне едно писане той ми продаде това:......, разбирасе обявата вече е изтрита и никой не може да ти каже какво и как е продадено.
В тази връзка може ли да се поредактират малко правилата така че да не се трият обявите след продажбата или изтичане на срока за показване.
В смисал продавача си прдава стоката и след това не се трие темата и не се редактира от него, а се премества в архива където по-всяко едно време може да видиш кой какво е продавал и на каква цена. Малко объркано го казвам но е доста удобно и коректно от гледна точка на уреждане на спорове след продажбата. Понеже при нас може продавача да си редактира обявата и след това , като просто изтрие всичко и напише ПРОДАДЕНО, чисто и просто след редакция на обява която вече приключила с сделка(освен ако не е добавил просто Продадено за да престанат да то търсят) се налага няколко месечен бан от разделите Продава, в зависимост дали е рецидив или просто единична разсеяност.