only_sell написа:Момент невнимание, месец два няма каране...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 11306.jpg/
КВО НАПРАВИ БЕ ЧОВЕК ????
only_sell написа:Момент невнимание, месец два няма каране...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
crossenduro2 написа:only_sell написа:Момент невнимание, месец два няма каране...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КВО НАПРАВИ БЕ ЧОВЕК ????
PRobably написа:Мразя нова година....Скучните хора и се кефят,че тва им е повода да се напият...Не мога да разбера кво толко и е специалното на нова година,че се правят приготовления от не знам си кога...
only_sell написа:PRobably написа:Мразя нова година....Скучните хора и се кефят,че тва им е повода да се напият...Не мога да разбера кво толко и е специалното на нова година,че се правят приготовления от не знам си кога...
Не разбираш, защото не си малко дете. За нас децата това е повод за сурвакане(превод:събиране на пари)![]()
PRobably написа:Мразя нова година....Скучните хора и се кефят,че тва им е повода да се напият...Не мога да разбера кво толко и е специалното на нова година,че се правят приготовления от не знам си кога...
msniki написа:Успях също да си ударя доста добре лявата ръка....
royalracing написа:Няма да ходя на Витоша и няма да имам честта да се запоная с Жуотното.
BurNiNg_IcE написа:royalracing написа:Няма да ходя на Витоша и няма да имам честта да се запоная с Жуотното.
Ако става дума за Мира, приятелски съвет - Стой далеч от нея, яде малки дечица!![]()
royalracing написа:Аз пък ям лелички...
royalracing написа:BurNiNg_IcE написа:royalracing написа:Няма да ходя на Витоша и няма да имам честта да се запоная с Жуотното.
Ако става дума за Мира, приятелски съвет - Стой далеч от нея, яде малки дечица!![]()
За нея става дума,да,завещаваха ми,че ще ми върже краката,пък да видимАз пък ям лелички...
exiteyes написа:БАТИ ШИТА! Това време е супер тъпо, от дъжд мина на сняг, нищо чудно утре като се събудя да има поледици и тем подобни природни явления.
Тъпото в цялата работа е, че съм канен в село вечерта а.к.а Нова Година, а може да не ни пуснат да идем с брат ми с колата.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:exiteyes написа:БАТИ ШИТА! Това време е супер тъпо, от дъжд мина на сняг, нищо чудно утре като се събудя да има поледици и тем подобни природни явления.
Тъпото в цялата работа е, че съм канен в село вечерта а.к.а Нова Година, а може да не ни пуснат да идем с брат ми с колата.
При нас пък от сняг мина в дъжд...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
r1nftw написа:Ваканцията свършва бързо.....като всяко друго хубаво нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта