от Cveti » Пет Дек 05, 2003 5:27 pm
[quote="did"]
Чудна идея!:8D::8D::8D:
Бързо кой с каквото може да помогне по въпроса!
Аз, например, от чаркалъци и ремонти твърде малко разбирам. Мислих си в какво съм най-добър и веднага обявявам, че набирам доброволци за курс по губене в гората. Правил съм го в 60-70% от случаите, когато съм карал. Както се казва, безпроблемните ми карания се броят на пръстите на ръката на невнимателен стругар. Умея да се губя дори по маршрути, които се карат по коларски път. И на асфалт съм се губил. Тренирал съм ориентиране 2г. за целта (сериозно). Особено съм добър в губене при пешеходен туризъм в Пирин. Това е любимото ми занимание и вече съм отказал окончателно поне 10 човека от ходене в планината. Въобще, който мрази гладкото и спокойно каране и никога не се е изгубил като хората, за да му се вдигне адреналина, бързо да се записва! Иначе, ***си скуката!
Всичко туй - сериозно! Хич не си мислете, че без необходимата квалификация и опит е възможно 4 пъти да тръгнеш по маршрут от хижа А към някакво село В и четирите пъти изненадано да се окажеш на съвсем друго място - C,D,E и F, което идентифицираш чак като видиш някоя табела за изход от селото. Майсторлък се иска и аз съм готов да ви науча как се прави НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!
Място на провеждане на изгубванията - неизвестно къде в Родопите, около Пловдив.
За Софийските гори не отговарям, там не съм се губил.
Спонсор на курса - Институт по Картография и незнамквоси към БАН, на тях разчитаме всички!
Междувременно, аз да питам, дали пък някой няма да организира курс по намиране на път след губенето, щото по тая втората част не съм много добър?
Безисходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
[/quote]
[:p]:DМи направо ме спечели!Обади се като го почнеш курса.Тубата си мисли,че владее пребиването по равно,но аз мога да ви науча на още по ефектен трик!Спец съм по него,даже на последното каране демонстрирах блестящо изпълненние.Състои се в следното:карате си,някакси минавате през по-трудните места и когато решите спирате и при слизането от колелото за всеобщо изумление се хвърляте по очи в най-дълбоката кал.
May the force be with you.