climbera написа:Въпросчето ми е кривина на диска от 1-2 мм:
Изправят се, има дори и специален инструмент, в сервиз едва ли ще ти вземат повече от 5лв.

climbera написа:Въпросчето ми е кривина на диска от 1-2 мм:

naskoj написа:Здравейте ,
сериозен проблем ли е изпускането на масло от Marzocchi 66 ATA '08 . Маслото излиза от страната на АТА-та .
mbikerX : набива се отгоре
SeSSion написа:От къде ти изпуска, от семерингите или от винтила като изпускаш въздух.
bik3r_b0y написа:Някои знае ли как се обезвъздушава ШИМАНО БР-М445.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
dani32 написа:Имам един малко смешен въпрос.Преди малко се възползвах от офертата в скримбайкс за каска Bell Drop , която е намалена .Въпросът ми е , тъй като офертата е до 1.01.2012 каската ще дойде на цената която е в момента .Притеснението ми е зариди праздниците които са неработни дни да няма изненади и каската да дойте на цена много по-голяма от сега намалената ?
Благодаря предварително .
mbikerX написа:Стрежена на вилката трябва ли да опира в лагерчето в чашката ?
bio написа:mbikerX написа:Стрежена на вилката трябва ли да опира в лагерчето в чашката ?
стержена контактува само с двата конуса на headset-a.
bio написа:ами виж не съм голям теоретик ..... лагерите се състоят от вътрешна и външна гривни плюс търкаляща/плъзгаща се част. двете гривни са неподвижно закрепени към съответните елементи, които трябва да се движат един спрямо друг. движението се осъществява с търкалящата/плъзгащата се част.
от гледна точка на headset-а чашките са неподвижни спрямо рамката, конусите са неподвижни спрямо стержена ... въртенето е благодарение на съчмите. за да има лагеруване това е единствения контакт между рамка/чашки и стержен/конуси.
ако те интересува има книги ... ходи и чети.
весело посрещане на новата 2012.
vlakadjiqta написа:Удачно ли е да си смазвам веригата с машинно масло ?
И преди някой да попита - да, чел съм в FAQ и не намерих отговор на моя въпрос.
- за смазване на веригата - някои хора предпочитат да си я смазват само със спрей за верига, т.е. такъв с подходяща за целта формула, други използват по-универсални смазки, машинно масло или грес. За мен първият вариант е най-удачен. Във вело- и мотомагазините има различни видове спрейове - някои са универсални, други са специално за верига, някои са само почистващи, докато други са и смазващи. Дори някои от най-добрите не са никак скъпи, а качествата им (добре проникват и се задържат в брънките на веригата, като отблъскват водата и мръсотията) си заслужават инвестицията. Ако я пръскате със спрей, след това трябва да оберете с парцал излишната смазка, за да не събира мръсотия и да остане такава само между звената на веригата. При някои спрейове е добре и да изчакате няколко часа или дори денонощие, за да може да образуват хубав защитен слой.
mbikerX написа:Кое от трите кормила е най - хубаво . Ще се кара лек ДХ и скокчета ? ---> http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=287 , http://industrial-bg.com/bg/products.ht ... gory_id=14 , http://industrial-bg.com/bg/products.ht ... gory_id=14![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта