А хората са казали "Не пипай нещо, което работи"
Хората са мъдри (ed. разбирай, първите 10%
 ), но хубавото е че не са си казвали това след като са открили Плуга..

А хората са казали "Не пипай нещо, което работи"

xcII написа:А хората са казали "Не пипай нещо, което работи"
Хората са мъдри (ed. разбирай, първите 10%), но хубавото е че не са си казвали това след като са открили Плуга..

), ще се окаже че админа трябва да си играе да систематизира, модерира и т.н., вместо да остави тази система, в която може да се създаде общност от полезни потребители, които ще му помагат за тази дейност. Всяка друга система би била твърде затормозяваща и без това претоварения с доста излишни неща форум (според мен).
 ), ще се окаже че админа трябва да си играе да систематизира, модерира и т.н., вместо да остави тази система, в която може да се създаде общност от полезни потребители, които ще му помагат за тази дейност. Всяка друга система би била твърде затормозяваща и без това претоварения с доста излишни неща форум (според мен). 

жадуващи за повече внимание (или по-голям рейтинг)
последното е шегичка, нищо лично
 . Ако нема, то нека некой да Й тури Тапата и толкова
 . Ако нема, то нека некой да Й тури Тапата и толкова   

xcII написа:Човек, ти се шегуваш, предполагам! ....
КОМЕНТАРИ само ПО ТЕМАТА. Моля
 Шегувам се естествено, виж все пак от къде съм
 Шегувам се естествено, виж все пак от къде съм  А останалото мисля, че си беше по-темата, но понякога е добре и да се разведрим, не да се взимаме толкова на сериозно, защото и аз съм бесен, че гаджето ме заряза точно преди нова година, но пък ако спра да се шегувам и смея, защо ли да живея
 А останалото мисля, че си беше по-темата, но понякога е добре и да се разведрим, не да се взимаме толкова на сериозно, защото и аз съм бесен, че гаджето ме заряза точно преди нова година, но пък ако спра да се шегувам и смея, защо ли да живея  Весела Нова Година -  Нова година - Нов късмет, пък дори и да е "минус" няма да се сърдя
 Весела Нова Година -  Нова година - Нов късмет, пък дори и да е "минус" няма да се сърдя 

Освен тва, кво по-хубаво да започнеш Нова година с Нов поглед за Голи Бедра
  Освен тва, кво по-хубаво да започнеш Нова година с Нов поглед за Голи Бедра   (не ти препоръчвам Планината, обаче, независимо кви пътеки ше открият по нея, много плешива и полегата историйка , за разлика от пътеписа на един съфорумец, който определено препоръчвам
 (не ти препоръчвам Планината, обаче, независимо кви пътеки ше открият по нея, много плешива и полегата историйка , за разлика от пътеписа на един съфорумец, който определено препоръчвам  )
 ) 

Айде, пързаляй се ти, са
 Айде, пързаляй се ти, са  

Или ако искаш аз да започна? Ама от твоите постове...

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта