рамка: Drag Climber 06
вилка: Rock Shox Tora 300 (скъсан шиш за рибаунда иначе си е 302)
спирачки:
предна:Hayes Nine HQ( с дълъг маркуч след празниците минава отзад)
задна: V-brake Tektro
капли:
Предна:
главина:Formula dc 30
шина:Remerx Jumbo
Задна:
главина:Joyteck
шина:Exe
Курбели/централно: Някви пластмасови/ Truvativ
Касета: Shimano br....
обтегач: Shimano Tourney( късо рамо)
Кормило: Truvativ Stylo
Лапа:Promax....
Грипове: Tioga
Команда: Shimano Tourney
Гуми:
Предна: Maxxis High Roller 2.35
Задна:Kenda Kinetik
а сега малко история
От начало започнах със стоков Drag freeborn на 22 Декември си купих 1-та част Вилката... Не след дълго си взех и кормило и лапа... След това отидох на състезание по MiniDH в Сливен...
След него осъзнах, че ми трябват спирачки и си взех Hayesa и предната капла... Заведох нашите на състезанието по DH в Троян(първото ми по-голямо състезание) и те осъзнаха че с Freeborna повече немога да карам... На същото състезание се прецака и задната глажина с венците който отидоха в боклука... След като мина лятото започнах пак да зглабям като си взех венци, и главина... карах малко така и нашите им изкочиха малко пари за да взема Climbera... И до сега съм така.Преди 2 седмици си пребоядисах каската и ми купиха Maxxis High Roller за отпред...
Продължавам да зглабям, но чак сега започна да не ме е срам да си покажа колелото... Най-много се гордея, че за повечето части съм сабирал пари аз... Само рамката и гумата са от нашите което не е малко и се радвам че ме подкрепят...
снимки:

Uploaded with ImageShack.us

Каската:

Забележка: Каската е лилава с бяло... незнам защо е излязла все едно е синя
Благодарен съм на приятелите си Марто, Хрисс, Пафо и Рости, че ми даваха съвети и насоки за чарковете...
ЧНГ на всички