573f40 написа:Ами аз гледах още колелета и си харесах ето това : http://www.26bikes.com/bikes/dirt_stree ... lis_3_2012
Също така и Dartmor Quinie може ли да ми кажете кое е по доброто ?
CaXky написа:Нужно ли е всички части да са нови, защото във форума може да се намерят добри оферти, което значи повече пари за по-важните части.![]()
573f40 написа:Добре , а може ли да ми кажеш примерна сглобка за тези пари и да взема да ги порачам частите , може и малко по скъпо до 2000 , 200 лева не са ми никакъв проблем , но искам да е хубаво .
wasd написа:Ами пак ти казвам за Majesty-то (от велосити за 555лв.), някой дърт джъмпър ако си намериш някъде(гледай ако е на старо да е по-стар модел), приготви около 200 кинта за главини(примерно на NS или Octane one), около 100 лв. за шини(аз лично карам с mach 1 magma), около 100 кинта за кормило и лапа, около 90 за седалка и колче, и 100 за спирачка(bb7-механична) и 200 за средно с курбели.
n1ky написа:wasd написа:Ами пак ти казвам за Majesty-то (от велосити за 555лв.), някой дърт джъмпър ако си намериш някъде(гледай ако е на старо да е по-стар модел), приготви около 200 кинта за главини(примерно на NS или Octane one), около 100 лв. за шини(аз лично карам с mach 1 magma), около 100 кинта за кормило и лапа, около 90 за седалка и колче, и 100 за спирачка(bb7-механична) и 200 за средно с курбели.
И за какво да дава 90 лева за седалка и колче,като може да ги даде за неща които ти не си споменал : гуми,грипове,чашки,педали ?
konstantin_gb написа:човече не бади кибик ами направо си земи ram 4130 http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=337 най-най здравата рамка от тия до сега дето казахте
konstantin_gb написа:под не е по добра имаш предвид че нещо не се сещам и тежи 2.3 соето за една рамка от CrMo не е много
konstantin_gb написа:под не е по добра имаш предвид че нещо не се сещам и тежи 2.3 соето за една рамка от CrMo не е много
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта