@did
Впечатлението ми от форума е за зрял и доста интелигентен човек (май дори университетски преподавател), но повредата този път е в твоя телевизор.
Протестът не е срещу промените в закона, а срещу ставащото на Витоша и интересите на определени кръгове, които доведоха до промените (несвързаните с колоезденето).
Тези дни тук и наоколо дойде епохалната зима, а на Витоша нищо не върти, за черешка на ПР-тортата спряха дори и автобусите до Алеко през седмицата.
Предполагам, че в момента това не вълнува особено хората извън София, но за нас, местните, случващото е скандално. Лифтовете и влековете могат да се обновят и без тази промяна, а и пистите могат да се поддържат и почистват.
Та така, никой не протестира срещу промените, по които сте работили, а срещу това, на Витоша да се изсекат нови писти, да се ограничи бракониерската сеч, и прочие предстоящи благини, сега тук, а скоро и навсякъде. За момента този протест май е единственото, което може да се направи.
И да, чел съм проекта, стенограмата от заседанието на МС и прилежащите, важни и маловажни бумаги, дискутирал съм с планинари, експерти и юристи