fastera2 написа:styanski написа:Хаха fastera2 тя вече се съгласи преди няколко часа, сега вече мога да спя спокойно.
Честито ! Останете заедно "докато смъртта ви раздели"!
Мерси,мерси!

fastera2 написа:styanski написа:Хаха fastera2 тя вече се съгласи преди няколко часа, сега вече мога да спя спокойно.
Честито ! Останете заедно "докато смъртта ви раздели"!
kriisoo написа:колко е хубаваама ми е какичка с 1 година....
но колко е хубава
![]()
... днес се запознах с нея...
Antares написа:Само на мен ли "днес се запознах с нея" и "любов" в едно изречение ми звучи като тотален абсурд?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:Вижте сега....когато всичко е наред и положението е цветя и рози, няма нужда да пишете тук, за целта си имаше тема "Влюбен съм..." - тук ще пишете, когато ситуацията излезе извън контрол и небето се срути на главата ви, защото това все пак е темата "Да Е*а Любовта..."(забележете, казах "когато", а не "ако")
Antares написа:Само на мен ли "днес се запознах с нея" и "любов" в едно изречение ми звучи като тотален абсурд?
kriisoo написа: Не знам ... Още не съм хлътнал, но от много време си я гледам в даскало![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
did написа:Кааааква поредна любовна драма
styanski написа:did знам, че ти си просто един тъжен оргазъм
did написа:styanski написа:did знам, че ти си просто един тъжен оргазъм
Ти що не спиш бе? Утре не си ли на училище?
PRobably написа:Само оргазъм не бях чувал да ти казват....![]()
![]()
![]()
only_sell написа:Много пъти съм се замислял как да предложиш на някой? Все като се сетя за нещо, то ми звучи страшно тъпо. Някакви идеи?
only_sell написа:Много пъти съм се замислял как да предложиш на някой? Все като се сетя за нещо, то ми звучи страшно тъпо. Някакви идеи?
did написа:..
PtD написа:only_sell написа:Много пъти съм се замислял как да предложиш на някой? Все като се сетя за нещо, то ми звучи страшно тъпо. Някакви идеи?
Давай направо. Време за губене няма
drumboy написа:Отиваш и и казваш ''хей бейби ща сексам'' и си готов
styanski написа:...
drumboy написа:Отиваш и и казваш ''хей бейби ща сексам'' и си готов
styanski написа:![]()
![]()
Или пък хей бейби харесвам ти циците искаш ли да ходим
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта