Някъде предлагат ли се само плочи, без курбели, с нестандартния брой зъби - 28, 29, 38, 39, 40, 42 - които се монтират на курбелите при скоростни системи 2х10, без значение дали са на Шимано или Срам?
climbera написа:Какви пари може да се искат за тази седалка?
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/bfi1325866539c.jpg
dEcLiNe написа:Някой, който е отварял поне 1-2 главини, може ли да ми каже как по-точно freehub-а(нещото, на което се завива касетата, а от обратната страна са кученцата) се задържа за тялото на главината за да не падне сам?
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:dEcLiNe написа:Някой, който е отварял поне 1-2 главини, може ли да ми каже как по-точно freehub-а(нещото, на което се завива касетата, а от обратната страна са кученцата) се задържа за тялото на главината за да не падне сам?
При главините,които аз съм разглобявал беше с инбус,11(или 12 не помня с точност) номер за главина с 9мм ос и съответно 14 номер за 12мм ос
mbikerX написа:Ще станат ли тези грипове http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=297 на Truativ stylo ?
biker9812 написа:Един бърз и тъп въпрос какво е полу-интегрирани и интегрирани чашки??
Благодаря предварително и моля без такива "ти си много тъп, кав байкар си ти" и темподобни!!!!
Просто се уча!!!!!
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
biker9812 написа:А за C1 какви са интегрирани или полу-интегрирани!!![]()
![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:biker9812 написа:А за C1 какви са интегрирани или полу-интегрирани!!![]()
![]()
![]()
He![]()
![]()
.

prokalnatiq написа:Сложих диск 180 мм отзад и сега забелязвам усукване на апарата в посока спиците. Ползвам преходник 160 мм със шайби от колодки за V-brake и малко по-дълги болтове...
climbera написа:При команда Sram x5 i дерайльор sx5(средно рамо),плоча 38 зъба и касета 11-34.Ще мога ли да сменям всички скорости?
prokalnatiq написа:Сложих диск 180 мм отзад и сега забелязвам усукване на апарата в посока спиците.
Brakes
Shimano BR-M445 Disc / Hydraulic Disc
160/F and 160/R Rotor
APD написа:...Ха, честито. Сега си задай въпроса защо производителят е написал тази окомплектовка в сайта си...
APD написа:Ха, честито. Сега си задай въпроса защо производителят е написал тази окомплектовка в сайта си:

Потребители, разглеждащи този форум: iPop и 19 госта