CocaCola написа:only_sell написа:32T/11T добра комбинация ли е?
Зависи,по добре според мен е 34,36/11
Ами 32Т/14Т :?
CocaCola написа:only_sell написа:32T/11T добра комбинация ли е?
Зависи,по добре според мен е 34,36/11
_SoRa_ написа:Тая шитня четох, че е бъгава въпреки, че е на Samsung. А и съм изключила нета през телефона, че тия от глобул така хубаво ме одрусаха без да съм ползвала.
Иначе Samsung Galaxy GT-55570 Май е някво мини
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

breaker написа:Кое е по-здраво: шина с 32 дупки и спици по 80 стотинки или същата шина със същите спици обаче 36 дупки?![]()
fall_out написа:Имаше една фирма с която можеше да си поръчаш пратка от англия до техния офис и след това те да тия изпратят - опитах с гугъл и форумната търсачка ама нещо не ми се получи. Дали това нещо още работи и как се казваше фирмата? Погледнах еконт, ама все си мисля, че имаше и още някаква.
Dealer1 написа:Някой купувал ли си е части от Англия посредством колегата BurNiNg_IcE

breaker написа:Къде да разбера кой цвят пружини за вилка за какво тегло са? Например жълта за колко е, червен...? Интересуват ме рези на rock shox. И каква е стандартанта пружина, с която идва вилка rock shox (цвят и за какви килограми?) ?
Alex Madman написа:breaker написа:Къде да разбера кой цвят пружини за вилка за какво тегло са? Например жълта за колко е, червен...? Интересуват ме рези на rock shox. И каква е стандартанта пружина, с която идва вилка rock shox (цвят и за какви килограми?) ?
http://www.sram.com/_media/pdf/service/ ... _chart.pdf за модели до 2007-ма включително. За по- новите ме мързи да се ровя в гугъл, това и ти го можеш.
ми действат като провокация да цъкна минус?__________________________________________________________
Който ми бие минуси и ми трие коментарите, ще го прокълна!
Antares написа:Един тъп въпрос:
Само при мен ли, подписи, като този:ми действат като провокация да цъкна минус?__________________________________________________________
breaker написа:Antares написа:Един тъп въпрос:
Само при мен ли, подписи, като този:ми действат като провокация да цъкна минус?__________________________________________________________
Ми не знам.Но някои хора цъкат минуси, без да имат причина
![]()
only_sell написа:breaker написа:Antares написа:Един тъп въпрос:
Ми не знам.Но някои хора цъкат минуси, без да имат причина
![]()
![]()
![]()
![]()
А някой може ли да ми каже при какви обстоятелства се усуква рамка? И пукнатина може ли да и идеално права?
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

Крайно време ви е да разберете. Минусът не е за това, какво си написал в конкретното мнение, а за цялостното впечатление, което си оставил у хората. Не можеш да очакваш, ако пишеш глупости (говоря по принцип, не конкретно за теб) в Бла-Бла - да получаваш само плюсове в другите секции. Разберете го накрая, плюсовете и минусите са оценка за най-вече за човека(ника), не за мнението!breaker написа:Ми не знам.Но някои хора цъкат минуси, без да имат причина
![]()
![]()
а и е малко глуповато само хора с голям рейтинг да цъкат минуси. Понякога и те говорят неверни неща, но ние не можем да им цъкнем минус и да покажем нашето несъгласие...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта