Благодаря предварително

П.П. Ще се кара дърт и лек стрийт.
bobi_dh написа:Механиката
only_sell написа:bobi_dh написа:Механиката
А каква е разликата се чудя![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:only_sell написа:bobi_dh написа:Механиката
А каква е разликата се чудя![]()
Разликата е, че механичната спирачка е на жило, а хидравличната на масло, съответно хидравликата има по-добра спирачна сила.
Ozzie написа:Аз пък като човек ползвал дълги години механични, ще кажа - сдобий се с хидравлични.
natalito написа:Ozzie написа:Аз пък като човек ползвал дълги години механични, ще кажа - сдобий се с хидравлични.
Защо?
idaivan написа:Повечето хора преминават от механична към хидравлична спирачка... не съм видял някой с хидравлична, да я смени с механичнаСам си прави изводите!
Harka написа:Сигурен ли си, че не бъркаш спирачките?
PtD написа:Eстествено, че имам предвид Magura Julie.
PtD написа: Не знам дали си просто кьорав, или не познаваш такива хора...
natalito написа:Ozzie написа:Аз пък като човек ползвал дълги години механични, ще кажа - сдобий се с хидравлични.
Защо?
jd написа:Защото остарява и го мързи да натиска лостчетата
Ozzie написа:Сякаш са хидравлични спирачки, а не механични.
Ozzie написа:Защо, защо? Защото така! Точкаnatalito написа:Защо?Ozzie написа:Аз пък като човек ползвал дълги години механични, ще кажа - сдобий се с хидравлични.
idaivan написа:PtD написа: Не знам дали си просто кьорав, или не познаваш такива хора...
Не съм "кьорав" пък и не познавам такива хора! Ако пък кажеш, че още караш с Avid BBDB от 2003-та... или много обичаш тези спирачки... или просто обичаш да ти е гадно.
За това с какви спирачки караш?!?PtD написа: Да, карам още и тях. А също ползвам и оригиналните Juicy-та (когато още не се бяха разделили на класове), а също и Hope Tech V2, понеже имам няколко колела. Проблем?
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта