Модератор: Модератори в пазара
bik3r_b0y написа:free donuts Един приятел си купи тази http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=104917 (боксер 04) вилка от него.Вилката пристигна и я взехме от еконт там я натискахме и работеше нормално но днес я сложихме на колелото и
1.Стержена беше рязън.
2.Имаше някакви лепенки Рок Шокс отзад на ботушите който стояха много грозно и ние ги махнахме,и какво да види и двата ботуша сцепени и тече масло от тях.
3.Вилката явно има проблем защото при натискане първите 10-20 мм са адски твърди а по-натам вече е мека
deni032299 написа:Незнам как се пише в форума, но skypea му е monster_energy941 прати ми курбели които баща ми взе в понеделник, днес ги сложих и едната плоча беше крива и резбата кадето е квадрата беше развалена. Това момче е
некоректно не търгувайте с него.
drumboy написа:Абе лек той може много работи да ти каже!
Отиваш в еконт гледаш и взимаш.
Ако не те кефи връщаш .Бати наивниците дето сте.
errtime2010 написа:drumboy написа:Абе лек той може много работи да ти каже!
Отиваш в еконт гледаш и взимаш.
Ако не те кефи връщаш .Бати наивниците дето сте.
Алоо харабейшио я се успокой, човека за жалост му е повярвал, ама продавача го е излъгал нали? Води се за некоректен!
caspar написа:king of bike-http://www.mtb-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=16198 Тъпо, малко пишлеме! Разбрахме се да му пратя по еконт и накрая не отиде да го вземе. Не ми отговаря на съобщенията и ми затваря телефона. Въобще не търгувайте с него! Но все на някое състезание ще го видя и ще се разберем, много мразя да ме преебават!
Това е инфото му:
Ангел Димитров Георгиев
Телефон: 0878980548
Благоевград
deni032299 написа:Незнам как се пише в форума, но skypea му е monster_energy941 прати ми курбели които баща ми взе в понеделник, днес ги сложих и едната плоча беше крива и резбата кадето е квадрата беше развалена. Това момче е
некоректно не търгувайте с него.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Dealer1 написа:k0ks1Ty
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта