TheAnimal написа:Мноо ме радва това!
Нещата трябва да се случват, както си трябва :http://befsa.com/?q=node/view/13750
TheAnimal написа:Камионите няма да тръгнат зимата, тази забрана е за зимния период. Все пак до колкото знам на 20-ти пускат лале
taurus13 написа:И по социализма беше забранено в почивни дни да се качват коли горе.
лошото идва от строежа на хотели, паркинги казина, барове и пр.
TheAnimal написа: Все пак до колкото знам на 20-ти пускат лале
sos написа:В наредбата чета че ще бъдат допускани : Рейсове, наети автобуси, таксита и коли на инвалиди, камиони не са споменатиКоето би трябвало да значи че и те не могат да се качват
PtD написа:Вече щете, не щете, ще се качвате или на самоход, или с лифтчетата на бай Цеко.
bikerider написа:PtD написа:Вече щете, не щете, ще се качвате или на самоход, или с лифтчетата на бай Цеко.
Майната му на Цеко Минев. А кое е точно е лошото за Витоша в тази забрана? Мярката е положителна, но се налага в тенденциозно избран момент, когато няма друг достъп освен шосето, това е единствения минус.
ivan_radev1 написа:Т.е. нямаме нова забрана, а напротив - облекчаване на режима.
1. СЧИТАНО ОТ 14.01.2012 Г. Е В СИЛА ЗАБРАНАТА ЗА ВЛИЗАНЕ НА ПЪТНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПО ПЪТИЩАТА В ПАРК ВИТОША В УЧАСТЪЦИТЕ:
ОТ КВ. ДРАГАЛЕВЦИ ДО ЩАСТЛИВЕЦА ;
ОТ КВ. БОЯНА ДО ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ;
PtD написа:Мярката е положителна, но целите, заради които се налага (окончателно установяване на монопол), не са.
PtD написа:ivan_radev1 написа:Т.е. нямаме нова забрана, а напротив - облекчаване на режима.
Дано да си прав, защото
не мога да го прочета като облекчаване.
PtD написа:Чудесно. Да им пожелаем да си намерят хора, които могат да изкажат мисъл по недвусмислен начин.
НЯМА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ППС В ПЛАНИНАТА ВИТОША В ДЕЛНИЧНИ ДНИ.
ЗАБРАНАТА Е ЗА ПОЧИВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ ЗА ВРЕМЕТО ОТ 11.00 ДО 14.00 ЧАСА ЗА УЧАСТЪЦИТЕ:
ОТ КВ. ДРАГАЛЕВЦИ ДО ЩАСТЛИВЕЦА И
ОТ КВ. БОЯНА ДО ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ
obelix написа:Чукча писател, чукча не читател, нали....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 375 госта