Странно... Не държи ли Уоутър рекорда за СПУСКАНЕ на Велорали "Черни връх", без да е с 18 килограма велосипед и без тежка протекция?

Продължавайте, темата става все по-пивка!
sensation_blue написа:PtD странни примери даваш, но както и да еПриемам забележките, но идеята ми беше не да се конфронтирам с който и да било, а да кажа, че винаги има начин, когато НЯМА лифт, а не когато има. Вече дали ще избереш лифта и едно и също трасе или вместо това бутане и ново трасе си е въпрос на предпочитания. А за това дали е здравословно, все пак става дума за спускане, там това е на по-заден план, явно не трябваше да прилагам този довод, защото явно не всички спортуват за здраве, а за кеф, аз лично гледам да е и за двете
![]()
sensation_blue написа:PtD странни примери даваш, но както и да еПриемам забележките, но идеята ми беше не да се конфронтирам с който и да било, а да кажа, че винаги има начин, когато НЯМА лифт, а не когато има. Вече дали ще избереш лифта и едно и също трасе или вместо това бутане и ново трасе си е въпрос на предпочитания. А за това дали е здравословно, все пак става дума за спускане, там това е на по-заден план, явно не трябваше да прилагам този довод, защото явно не всички спортуват за здраве, а за кеф, аз лично гледам да е и за двете
![]()
Alpina написа:Така че защо изобщо си играеш за коментираш
И какъв да е смисъла на постовете ми, като се вижда, че и темата е леееко безсмисленаAlpina написа:и какъв е смисъла на постовете ти?
HepBeH_XaMcTep написа:Наистина ще ми е интересно някой да успее да ви прибере парите!
PtD написа: А на трасето в Боровец дали ще даде първо време?
HepBeH_XaMcTep написа:До тук има още 2-ма, които увеличават наградата на Марто!
Евала за инициативата!
Pr3d4t0R написа:Само дето в случая искаш да чуеш нещо, което никой на света не може да изсвири.
rarekin написа:HepBeH_XaMcTep написа:До тук има още 2-ма, които увеличават наградата на Марто!
Евала за инициативата!
Не мога да повярвам, че здравомислещи хора участват в това!![]()
PtD написа:от Голи връх до Драгалевци
did написа:PtD написа:от Голи връх до Драгалевци
абе... това трасе подходящо ли е за 24-часов маратон?![]()
![]()
4getcredo написа:@rarekin, Радо, сигурен съм, че Хамстера би успял (почти) да изпълни предизвикателството, ако беше в предишната си форма![]()
HepBeH_XaMcTep написа:Не се бутам между шамарите, но пък добавям 20-тачка!
joropc написа:Ооох, зиме е, зима е, зима е......
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 377 госта