Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Dealer1 написа:Мога ли на шина 36 дупки да сложа главина 32 дупки.
TeDo_BaPHa написа:Има.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Antares написа:С какъв транспорт мога да стигна до БИЛА-та на Ломско Шосе? Принципно от НДК ще пътешествам... За този район става въпрос.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Antares написа:Да, май баш шестицата е моя трамвай. А ми минава покрай квартирата. Благодаря!
clkgtr06545 написа:Някои знае ли каква е разликата между Cr-Mo и най-обикновено желязо
Dealer1 написа:Вярно ли е че Mach1 Magma издържа повече на сучене от Mach1 Mad?
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
FastBiker написа:Някой може ли да ми прати снимка на Лс на един байк Nicolai UFO ST, мисля че беше с Boxxer и фокс DHX Air, червена рамка и бяла вилка, преди 1-2-3 месеца се продаваше във форума. Откакто се сетих за него, не мога да заспя, защото не мога да се сетя как точно изглеждаше. Моля, че ще изперкам вече![]()
![]()
![]()
![]()

Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта