манджа написа:Хм може би не му е дошъл реда ? Хм , Кво ти се обяснявам...
GrandeRegion написа:ми гледам че и други се "месят" и си помислих че може и аз да се "меся" ...нали по презyмция което не е забранено е разрешено? и тоя смърдел заден дерайльор толкова ли не можеш да събереш 20 лв за едно аливио? по добре го направи сеенгле speed
манджа написа:След няколко години кълчене по разни триалки ,хиксове,стрийтове и така нататък и на една преклонна възраст от 19 години реших малко да поуспокоя топката и да подкарам Крос КРЪЧМИ.![]()
![]()
С едни налични 200 лева реших да сглобя нещо начално за да мога да возя из пътеките .. е след час и половина избиране на части се получи това :
Доста е начално ,но всичко добро иска време![]()
Надявам се отсега да се засичаме по пътеките![]()
Поздрави Павел
calibra написа:Здравей
не знам ,защо си ги сложил тези гуми - та нали колелото е за ХС
boybetterknow написа:calibra написа:Здравей
Да е по-стабилен надолу, може би? Аз също карам ХЦ от време на време и отпред съм с Schwalbe Space 2.35, отзад CST MTB 2.35, надолу се усеща стабилността спрямо тънките гуми, но това е за хората, които не се сдържат надолу, като мен.![]()
Честито за колелцето, много добре се получава, продължвай все така!
calibra написа:boybetterknow написа:calibra написа:Здравей
Да е по-стабилен надолу, може би? Аз също карам ХЦ от време на време и отпред съм с Schwalbe Space 2.35, отзад CST MTB 2.35, надолу се усеща стабилността спрямо тънките гуми, но това е за хората, които не се сдържат надолу, като мен.![]()
Честито за колелцето, много добре се получава, продължвай все така!
Като смених моите гуми с пистови усетих едно олекотяване на карането.
Също имам чувството,че тези грайфери забавят колелото .
Минуса при пистовите гуми е ,като завиеш с голяма скорост рязко имаш голяма вероятност да се подхлъзне предната гума и да се пребиеш....
айде стига толкова,че оспамих темата...
calibra написа:да разбрахи за това питам -
За какво го правиш с гуми за DW като ти караш ХС
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта