n1ky написа:Според мен Hussefelt са курбели,които са се доказали в тези дисциплини.
mi6o0o написа:ми добре но тези са от старите модели аз сам 60кг не би трябвало да им направя нещо нали ? а и да отбележа че към тях ми дават и подарък педали което за мен е + защото нямам ...
n1ky написа:mi6o0o написа:ми добре но тези са от старите модели аз сам 60кг не би трябвало да им направя нещо нали ? а и да отбележа че към тях ми дават и подарък педали което за мен е + защото нямам ...
Не мисля,че би им станало нещо.Може да им стане нещо ако предишният собственик ги е мъчил доста.
JoroDH написа:Според мен Hussefelt-а са по доброто решение а щом ти дават и педали взимай без да се замисляш!
JoroDH написа:Както каза колегата по горе плоча с 36 зъба е супер! Мисля че няма да сбъркаш с тази комбинация а ако искаш някаква цветна плоча погледни моделите на dartmoor в момента има уникални модели!
JoroDH написа:http://industrial-bg.com/bg/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=1365&category_id=19 заповядай!
mi6o0o написа:А много скъпа ми идва, пък и аз вече намерих една за 7 лева 36 зъба
kriisoo написа:То всички плочи се кривят като се ударят в камъкЗа това се кара с bashguard
Ozzie написа:Плоча 36Т за 7 лв. е по- вероятно да е годна за скрап, отколкото за каране.
Снимки?
Ozzie написа:Ако са запазени и плочите нямат съществено износване, цената е добра.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта