Crimson написа:Ама аре да си опраиме форумчето и сайта как трееее. И вместо ся да ми киснете у 1516 мое да поработите повечко и да не се налага да чакам още един ден. Ай ша ви у мърдите, Акселмакс е прав като казва, че за нищо не ставате деаа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alpina написа:Колко лесно е да го нападате...
От истината боли?
Нали?
PtD написа:Crimson написа:Ама аре да си опраиме форумчето и сайта как трееее. И вместо ся да ми киснете у 1516 мое да поработите повечко и да не се налага да чакам още един ден. Ай ша ви у мърдите, Акселмакс е прав като казва, че за нищо не ставате деаа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aбе, отворко!! Аре ела помогни, кат' си толкоз ербап, бе! Ти с какво си допринесъл за нашия общ дом! Ай ша та и у мрънкалника!
![]()
![]()
![]()
![]()
Alpina написа:Колко лесно е да го нападате...
От истината боли?
Нали?
Crimson написа:Шшшшшшшш алоооо, вместо да ми се праиш на хитър беш да ви нема да оправяте форума вместо да ми киснете у кръчмите и да бичите карти по цела нощ. да ви
Alpina написа:Да.... то щото от киснене в джакузито, форума сам ще се оправи...........
Admin написа:Ааа, не, снегът е наш приятел и даже се надявам скоро да имаме близки срещи с него.
PtD написа:Crimson e временно поставен в read-only режим заради неуважение към модераторите.
Alpina написа:Предупреждавам ви, че ако баннете и мен - ще се оплача в Страсбург!!!
4getcredo написа:PtD написа:Crimson e временно поставен в read-only режим заради неуважение към модераторите.
Играта загрубя!
Crimson написа:хахахахахаха, нещастници, бекъпа ми махна бан-а! Баннете ме пак и заклевам се ще ви създам истински ядове на вас и увисналаото ви форумче.
Alpina написа:Не ги защитавайте!!! Тяхна отговорност и задължение е да се граижат за безупречната финкционалност на форума и сайта!!!
Така че - вместо да се плацикат в джакиузита някои - можеше да направят нещо по въпроса.![]()
Хаймани с хаймани!
PtD - не ме предизвиквай! Нарушавате правото ни на свободно изразяване така!
Да не получиш някоя призовка за съда, следващия път като преминеш граница!
edinmilion написа:Каква добра актьорска игра, уважаеми зрители!
PtD написа:edinmilion написа:Каква добра актьорска игра, уважаеми зрители!
Шшшшт, тихо де. Нали трябва все с нещо да се развличаме
kapitanblood написа:Alpina написа:Не ги защитавайте!!! Тяхна отговорност и задължение е да се граижат за безупречната финкционалност на форума и сайта!!!
Така че - вместо да се плацикат в джакиузита някои - можеше да направят нещо по въпроса.![]()
Хаймани с хаймани!
PtD - не ме предизвиквай! Нарушавате правото ни на свободно изразяване така!
Да не получиш някоя призовка за съда, следващия път като преминеш граница!
Що,да не им плащаш,заплата за това?
Я се успокойте,снегът спря....Излезте,глътка чист въздух,после пак пред компа,да си спамите с проветрена главица.
Като започнете да рекламирате,тогава може да държите сметка,как работи форума и сайта...![]()
Ай са ръкавички,шапка и шалче,бегайте да се разходите....![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта