Водач за scott high octane

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Водач за scott high octane

Мнениеот nevestulka » Чет Яну 26, 2012 11:58 pm

Имам проблем със поставянето на водач заради задната част от рамката, която има малко специфична форма и водача не застава където трябва. Заради това нещо когато рамката се свие горната част на водача се удря в тръбата, която се намира под веригата, водача се премества напред и ми разхлабва средното движение. Плочата ми е с 42 зъба а водачът беше провеел :) Ако има някои със същата рамка нека да каже с какъв водач е или ако някои знае кой водач ще стане без да прави проблеми?
Изображение
nevestulka

Рейтинг: 1200

Re: Водач за scott high octane

Мнениеот nikkiv » Пет Яну 27, 2012 12:48 am

Аз съм със същата рамка и съвсем скоро и аз го имах този проблем със слагането на водач,но се ожулих много докато го сложа то не беше купуване на средни движение, клучове по 15 лева за развиване на средното,насъбрах ги няколко ос касети накрая го направих без проблемно,търсиш средно на 120мм дължина на оста,купих ново средно само заради оста и сега лагерите седят непотребни.
Scott high octane DH
Аватар
nikkiv

Рейтинг: 1035

Мнениеот blago.angelov » Пет Яну 27, 2012 2:44 am

Има и по-просто решение или поне за мен имаше. Аз я карах с е-13 от тези по старите с големия прозрачен "баш гард" и влизаше без проблем.
blago.angelov

Рейтинг: 1220

Мнениеот nevestulka » Пет Яну 27, 2012 9:30 am

Водача се закача межди рамката и лагера на средното. Какво променя по дългата ос?
Изображение
nevestulka

Рейтинг: 1200

Мнениеот nikkiv » Пет Яну 27, 2012 10:15 am

Забравих да кажа че трябва и да се подложи и спейсър за да държи водача на разтояние от рамката за да не упира,а когато сложиш спейсър тогава ти трябва по дълга ос.
Scott high octane DH
Аватар
nikkiv

Рейтинг: 1035

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд