Въпрос за рамки? ION,V10 Carbon,Summum

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за рамки? ION,V10 Carbon,Summum

Мнениеот 4x_rider » Пет Яну 27, 2012 10:12 pm

Здравйте съфорумници,искам да попитам за тези три рамки,а именно-Nicolai ION ST,Santa Cruz V10 Carbon и Mondraker Summum. Интересуваме като здравина и работа на рамките. Карал съм само ION-a, за другите две рамки не съм чувал почти нищо от към работа и здравина. Чакам вашите мнения за рамките. Моля без негативни мнения. :popcorn: :peace: :beer:
Изображение Изображение
4x_rider

Рейтинг: 1040

Re: Въпрос за рамки? ION,V10 Carbon,Summum

Мнениеот outfaced » Пет Яну 27, 2012 10:34 pm

и като си карал ION-a как е ... здрава ли е :crazy:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Re: Въпрос за рамки? ION,V10 Carbon,Summum

Мнениеот Dennis Penev 23 » Съб Яну 28, 2012 4:20 am

за мондракер а съм чувал че имали меки траби- особено долната... е аз карам Summum и нямам никакви проблеми. Рамката много добре работи- имам чуството че карам трурдак като вартя. Аз сам карал v10 И ме кефи колко е леко колело то- но в момента summum a е една от наи леки ALU рамки така че това да не те притеснява. Преди карах Sunday- които много добре работеше - но мога да твурдя че summum а е просто по добра рамка- малките думпки не се осещат толкова- и защото колело то е много дулго сущо е много стабилно. в заваоите стои по нагоре в хода- в сравнение с sunday a . Аз карам на много каменисти писти и до сега съм нямал проблем със здравината или вдлубваниа на метала- аз сам облепил долната траба с - helicopter tape 3m- може да се закупи от Ebay. Аз гонех челниа да е разкрачен- и summum a е перфектната рамка за мен- защото има много настроики. От v10 а сам доволен как работи на равно- но за сажеление не сам се спускал с него и нямам много информация. Ето моя summum: http://www.pinkbike.com/photo/7519392/ в момента колело то стои на 16kg-, 60 head angle, 1235mm wheelbase. Дано някои да може да ти даде информациа за V10 :)
Изображение
Аватар
Dennis Penev 23

Рейтинг: 1300

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд