dirtnewbie написа:На колелата, които са на снимката, само рамките им струват 1500-2000 лева. Дори не са в раздел за продаване.. как видя, че се продават, не знам...
dirtnewbie написа:На колелата, които са на снимката, само рамките им струват 1500-2000 лева. Дори не са в раздел за продаване.. как видя, че се продават, не знам...
JoroDH написа:Едва ли... Съмнявам се да са измамници а дори да те измамят можеш да си върнеш парите...
JoroDH написа:Ами до колкото четох някъде тук из форума вчера или онзи ден когато търгуваш с някой от pinkbike и не дойде това което си поръчал (примерно пише че не е сцепена рамката а в действителност е) ти връщат парите...
JoroDH написа:Ами до колкото четох някъде тук из форума вчера или онзи ден когато търгуваш с някой от pinkbike и не дойде това което си поръчал (примерно пише че не е сцепена рамката а в действителност е) ти връщат парите...
PRobably написа:Е ти си луд ако предпочетеш нов твърдак пред тва конче...
pegerdjikov написа:PRobably написа:Е ти си луд ако предпочетеш нов твърдак пред тва конче...
Да разбирам ли че Iron horsa е добър за спускане ?

PRobably написа:Е ти си луд ако предпочетеш нов твърдак пред тва конче...
axelmax написа:PRobably написа:Е ти си луд ако предпочетеш нов твърдак пред тва конче...
Да луд съм,но никъде не съм казал твърдак.В момента има намаления.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта