kriisoo написа:Днеска съм рожденик
Dennis Penev 23 написа:за мондракер а съм чувал че имали меки траби- особено долната...
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Dennis Penev 23 написа:за мондракер а съм чувал че имали меки траби- особено долната...
Особено ако е минал 50+...
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:boriss13 приемам забележката, извинявам се на всички мондракер- и на 50+ с твърди, все още, долни тръби. И все пак друго си е некоя долна тръба на 20
JoroDH написа:Навън е -20 а аз ще се разхождам пешачката да купувам части за колелото...![]()
![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:тази снимка нещо не ми се отваря, постоянно ми дава "Сървърът gastatic.com просрочи зададеното време за връзка."
e-Bay?
BurNiNg_IcE написа:Някой да има идея къде мога да пусна за продажба една кралска карабина(20 000лв ще и търся)?
http://gastatic.com/UserImages/14266/92 ... 396341.jpg
За това става дума?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта