Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
gofren написа:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
търся мега спешно
bikerider написа:Имам излишни 2x Лостчета за Hayes9/Mag/... стоят и прашасват. Директно подарявам.
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
FastBiker написа:Не разбрахте ли, че тук не трябва да просите части, а само да подарявате![]()
![]()
![]()
FastBiker написа:Не разбрахте ли, че тук не трябва да просите части, а само да подарявате![]()
![]()
![]()
termonaft написа:FastBiker написа:Не разбрахте ли, че тук не трябва да просите части, а само да подарявате![]()
![]()
![]()
Пич,понеже писа непосредствено след моя пост ще те оборя и аз.Търся си тази шибана шайбичка от доста време,където и да питам ми казват "Еми трябва да си купиш нов обтегац" а сега ми кажи ти би ли дал 50лв.(толкова видях че струва в http://screambikes.eu) за тая глупост?!А мен искрено ме съмнява,че някой ако има такава ще пише специално за нея.В крайна сметка с нея няма да събера байк за 10 000лв,а ще си оправя нещото което ме дразни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 372 госта