Благодаря за хубавите отговори!

Заради ниският бюджет не мога да дам много пари за мека рамка качетвена, била тя дори и втора употреба! Харесал съм си тази рамка
viewtopic.php?f=16&t=105484 не знам колко е добра особенно, че е поръчвана по поръчка и няма мнения за нея, но пък предполагам, че от гледна точка на цена не лоша, но е и перфиктна. Седалковата тръба е 43 сантиметра горната тръба 550 мм, долната тръба 680 мм и челната тръба е 125мм. Единствения проблем при нея, е че така и не мога да разбера за колко голям шок може да се
сложи! От друга страна рамката нали е на полуинтегрирани чашки? От друга страна не знам дали ще мога да катеря много на горе поради причината, че колелото ми леко доста тежи, а и съм с водач отпред! Предполагам, че при по-топло време ще ми е по-лесно, защото нямам толкова дрехи по себе си, но сега зимата

. Започнах да сменям някои компоненти с цел сваляне на тегло, но от както видях рамката се чудех за нея и ако си я везма ще видя какво тегло вади цялото колело и след това вечеще му мислим! Сега карам твърдак 20 инча с къса лапа 40мм!