Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
FastBiker написа:Здравейте! Напоследък много ме привличат частите на NukeProof и мисля да сменям повечето ми части с техни. Чудя се единствено за целите капли в чейна, здрави ли са, пропускат ли вода, драскат ли се много, защото все пак 450 лева за задна капла и 280 за предна не са малко, и не ми се рискува. А, и най-важното: поддържат ли UST ? Лека вечер и наздраве

Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

SPA написа:Една капличка задна дето доста ми харесва особенно за агресивно каране.
Sun Ringle Demon II on Sun Ringle EQ31 Welded 2012 From £129.99
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=76366
bozidar написа:Главините на NukeProof не си заслужават парите. Мисля, че имаше една фирма, която предлага техните главини, под друго име.
Има я и в България, не мога да се сетя за името. Но цената на главина беше 50/100, което е доста под близо 300те лева за 12х150, които ще дадеш.
По- добрия избор е Хоуп.
bozidar написа:Главините на NukeProof не си заслужават парите. Мисля, че имаше една фирма, която предлага техните главини, под друго име.
Има я и в България, не мога да се сетя за името. Но цената на главина беше 50/100, което е доста под близо 300те лева за 12х150, които ще дадеш.
По- добрия избор е Хоуп.
Лошо за главините им не съм чул. Emzo да ви каже, от кога търкаля неговите...
sailman написа:Лошо за главините им не съм чул. Emzo да ви каже, от кога търкаля неговите...
Шукадаров успя да сломи свободното движение на задната си главина...
hitar_potar написа:Аз, поне досега, не съм слушал за друга главина с 6 лагера във вариант 12х150мм.
hitar_potar написа:bozidar написа:Главините на NukeProof не си заслужават парите. Мисля, че имаше една фирма, която предлага техните главини, под друго име.
По- добрия избор е Хоуп.
Аз, поне досега, не съм слушал за друга главина с 6 лагера във вариант 12х150мм.
Нюкпруф си заслужават отвсякъде, прекрасни главини са! Хоуп са класика просто, но винаги е хубаво, когато има разнообразие.
FastBiker написа:hitar_potar написа:Аз, поне досега, не съм слушал за друга главина с 6 лагера във вариант 12х150мм.
А другите такива главини с по колко лагера са - с повече или с по-малко?
Capoeira написа:.............
bozidar написа:Capoeira написа:.............
НЕ ти отива да говориш така.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта