3lem3n7 написа:Колелото тежи 10 кг и 560 гр.
3lem3n7 написа:Нови гуми (зимни) Maxxis Larsen TT 2.0
http://www.google.bg/imgres?q=maxxis+la ... 24&bih=653
mil4o3 написа:3lem3n7 написа:Нови гуми (зимни) Maxxis Larsen TT 2.0
http://www.google.bg/imgres?q=maxxis+la ... 24&bih=653
3lem3n7 написа:Да съм казал че са зимни
3lem3n7 написа:Нови гуми (зимни)
kriisoo написа:3lem3n7 написа:Да съм казал че са зимни3lem3n7 написа:Нови гуми (зимни)
Ти нормален ли си ?
не се сдържах просто........
breaker написа:@3lem3n7 много си спрял. Ти си написал, че гумите са ти зимни, а после казваш, че не са зимни. Можеше просто да кажеш, че си се объркал (защото си казал, че са зимни, а те не са) и да не се заяждате.![]()
3lem3n7 написа:....
dirtnewbie написа:Айде стига си се фукал с твоето колело... Хубаво е, леко е, скъпо е, но няма нужда във всеки свой пост да споменаваш на другите, че твоето колело е по-хубаво, като ги караш един вид да се сравнят двете колела. Много от колелата тук могат да засенчат твоето, но никой не е тръгнал да спори с някого за допусната от него грешка. Добро ти е колелото, карай го със здраве.
3lem3n7 написа:Оф не ми е мястото да се правя на интересен, сигурно си и по-голям от мен, но не се прави на мн отворен, ае покажи ти кво караш и кви гуми имаш:) мани аз кво съм казал и написал:)
mil4o3 написа:3lem3n7 написа:Оф не ми е мястото да се правя на интересен, сигурно си и по-голям от мен, но не се прави на мн отворен, ае покажи ти кво караш и кви гуми имаш:) мани аз кво съм казал и написал:)
Явно си останал с впечатление ,че се правя на интересен ,но бъркаш , просто ти казвам какво е по-добре за теб. Със сигурност нямаш пълнолетие
,а що се отнася за колелото ми имам някво гадно Speciazlied -че demo ,със 2-3 чифта гуми само за 4-5 различни почви
3lem3n7 написа:Ае със здраве
ivan4o_sv написа:ЧНБ и без аварии.
от dirtnewbie » Съб Яну 28, 2012 11:24 am
ivan4o_sv написа:
ЧНБ и без аварии.
Абе, ти някакво друго мнение, освен "ЧНБ" имаш ли?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта