Бюджетът ми е 100лв., знам че е малко но много неща трябва да взимам.
Приемам всякакви предложения без шина mach1 MAD,MAGMA,но ако не се намерят други съм се запътил към MAGMA.
Благодаря предварително!!
kriisoo написа:Каква главина ще ти трябва 10тка, 15ка, 20ка ос ?
EccentricMOTION написа:За 100лв трудно можеш дори главина да си вземеш. Капла за спускане стартира от 200лв нагоре. Какво ще е това спускане с вилка на 9мм QR ? Какво изобщо търси темата в този подфорум?!
dirtnewbie написа:Всеки започва отнякъде. Не всеки кара 888 и главини за по 100 лева. И аз съм спускал с колело за 300 лева, но въпреки това няма къде да си пусна темата, ако иксма да попитам нещо. Не знам да има раздел леко спускане.
biker9812 написа:EccentricMOTION написа:За 100лв трудно можеш дори главина да си вземеш. Капла за спускане стартира от 200лв нагоре. Какво ще е това спускане с вилка на 9мм QR ? Какво изобщо търси темата в този подфорум?!
Аз не искам най-хубавата капла. Според теб си нямам никаква представа от капли ли?
Бях се спрял на Dartmooe Raider но просто не ми се даваха 70лв. за шина 2012, а пък 2011 бяха свършили.
Може да си взема MAGMA, но не искам MAD защото е твърде тежка за отпред.
И заключението е че ще избирам между JUMBO и MAGMA..
biker9812 написа:.
И заключението е че ще избирам между JUMBO и MAGMA..
dirtnewbie написа:Въпреки че Мадът е тежък, той компенсира със здравината си.
Смятал ли си и наплитането към цената?dirtnewbie написа:Добър избор!Смятал ли си и наплитането към цената?
dirtnewbie написа:Всеки започва отнякъде. Не всеки кара 888 и главини за по 100 лева...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта