манджа написа:Как да ти съобщя ,че притежавам вече RST Super storm с 19 ход
и нито се вписват 29 инча гуми , нито тва че он-уана е до 160 ход ще ме спре да го купя![]()
dirtnewbie написа: На eccentricmotion или нещо подобно, ръстът му 184 или 186 см и кара с рамка 14.5, като казва, че му е много удобно за въртене.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
манджа написа:Ами парите са малко над 300 леваиначе някакси искам рамката да е поне 17ска защото си я карам и из града /придвижвам се с колелото и искам да ми е удобно за поне час-два не много нанагорно каране
Сега карам http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5135_n.jpg което не ми се струва с много добра геометрия
манджа написа:....твърда рамка удобна за въртене , която да събира 17-18 ходова вилка ?...
Ozzie написа:Насочи се към друга вилка. На "Мерида"-та нищо и няма. Беше си чудесна с "Пилот"-а.
И не знам, от къде си го изкопал това RST със 190 мм ход, при положение, че оригинално е 170.
манджа написа:Висок съм и ми е ниско кормилото и не ме кефи тази поза на каране
Освен това съм тежък и пилота ми беше мек
Ozzie написа:манджа написа:Висок съм и ми е ниско кормилото и не ме кефи тази поза на каране
Освен това съм тежък и пилота ми беше мек
Лапи с издигане, кормила с издигане...
"Пилот"-а не беше ли на въздух?
denises26 написа:На мен ми хрумва и друго. Ако си доволен от работата на тази вилка, може да помислиш за намаляне на хода и по някакъв начин. Да речем на 140-150мм.След това евентуално и друга рамка. Всичко това при положение, че ти харесва как работи вилката, защото отзивите, които съм чувал за нея не са много положителни.
denises26 написа:Така в духа на темата да попитам и аз вместо да отварям тема. Имам рамка GT Avalanche и я карам с вилка Rock Shox Tora 130mm. Чудя се дали мога да сложа нещо от сорта на 150-160мм или ще и дойде в повече? Знам доколко разрешава производителя, въпроса ми е главно какво ще се случи откъм геометрия не толкова за здравината (за здравината аз съм си преценил, че мога да рискувам). Ето една снимка с Тората =>
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
denises26 написа:Всъщност не се бях замислял за този вариант.Вилка 160 с намаляне на хода на 110 е също много добър вариант, въобще не се бях сетил. В такъв случай нека задам въпроса си така: Конкретната рамка с вилка 160мм ход дали ще се получи удобна геометрия за спускане?
denises26 написа:Всъщност не се бях замислял за този вариант.Вилка 160 с намаляне на хода на 110 е също много добър вариант, въобще не се бях сетил. В такъв случай нека задам въпроса си така: Конкретната рамка с вилка 160мм ход дали ще се получи удобна геометрия за спускане?
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта