Или май този беше друг... все едно, никога не съм го ползвал.
Antares написа:Scroll Lock?
Имаме двама тунизийци при нас на обучение. Казаха, че като са тръгвали от Тунис - температурата там е била 15-на градуса. Нацелиха баш -15 тукs1m3on написа:А в Северна Африка студено и вали сняг.Луда работа
![]()
Имаше предвид старите операционни системи и компютърни архитектури, нали? Щото моята клавиатура има Scroll Lock, a далеч не е стараEccentricMOTION написа:Да заключва скрола, логично е![]()
С негова помощ на старите клавиатури можеше да скролваш със стрелките. А на още по-старите заключваше тази опция за скролването. Неактуално към момента.
boriss13 написа:Мишка без скрол....
NWD написа:Честито на всички ученици, във ваканция сме!
CaXky написа:r1nftw написа:И в 9ФЕГ ще си учим.
Пловдивския ФЕГ сме ваканция.![]()
Antares написа:Абе само на мен ли това "ФЕГ" винаги ми се е струвало еднакво с "fag"?
Antares написа:Абе само на мен ли това "ФЕГ" винаги ми се е струвало еднакво с "fag"?
Ozzie написа:А как ти звучи комбинация от мишка без скрол и клавиатура, чиито бутон "стрелка надолу" не работи?
pop_rock написа:Добър вечер колеги. Това е първото ми мнение във форума...
Ozzie написа:Заглавие: Избор на очила ?pop_rock написа:Добър вечер колеги. Това е първото ми мнение във форума...
Дали?
vvvaaal написа:@taurus13 Не правя драми, просто се дразня като чета правописни грешки. Имам чувството, че ми човъркат в мозъка.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта