от pavelkb » Пон Фев 06, 2012 5:08 pm
Не се занимаваите да купувате части от krakito.Не може да се роботи с такива
хора! Какво се случи: обаждам му се на 28.01.2012 събота ,той дигна аз исках да го питам някои неща за рамката, но той затвории каза че не могъл да говори.. .На следващия ден тоест неделя,пак му се обаждам защото ми беше мерак за рамката и исках понеделник,вторник да я взимам.той ми разправя някакви обселютните глупости:,че имал някакъв човек които му бил разглабял колелото(все едно той не може ) и този въпроснят човек щял да се прибере на 6.02.2012(понеделник).Същата вечер като звънах той ми затваря ,казваше ми че после ще ми звънне....(всъщност аз му званах) ,питах го дали да го чакам за рамката ,той каза да да чакай ме.Така де разбрахме се някаде 7.02.2012 ще се срещнеи и ще я взимам.На 6.02.2012(понеделник) му звъннах кам 10 часа сутринта ,той ми каза че всичко е наред и вече е разглобена,разбрахме се да се чуем по касно .Към 3 часа следобед му званкам,той дигна и каза,,НЯМА ДА ТИ ПРОДАМ РАМКАТА,ИМА ПРОБЛЕМИ'' и затвори.След това му звънках няколко паи да разбера какво става,той само ми дигне и затвори(набутва ме ). Facebook-а му е : Ludaka Velchev skupe: krakit_66. Не се занимаваите с измамници като него. В общи линий аз го чаках 1 седмица през тaзи седмица отказах 2 рамки!! И накрая ми каза че нищо няма да стане.
Последна промяна
pavelkb на Пон Фев 06, 2012 5:24 pm, променена общо 6 пъти