skiman написа:hrissim написа:Нямам избор - на етикета на дрехите ми препоръчват точно тази комбинация на Nikwax

Ристо, точно Никвакс никога вече. Препарата за пране прави пяна на богато и после мръсотията си седи. Импрегнатора им е на силиконова основа и освен, че забравяш за дишането, дрехите стават хлъзгави. Едно падане на пистата и спираш долу на лифта. А да не ти обяснявам какво приключение е да си закрепиш паничка на влек м/у краката.
Ползвам на NST и съм много по-доволен. Знаеш къде ги има.
п.с. Трябва да се сдобия с яке
Никога ДИЕЛ вече. Не знам каква "мембрана" ползват, но така не съм се потил никога и същевременно никога не ми е било толкова студено. Отделно якето се осмърдя, като синтетично термобельо, само за 5 карания. Такова нещо до сега не ми се беше случвало.
Данке, Шамане
Четох я аз темата в БАССЕС.
Реших да ползвам за мембранните дрехи само перилния препарат от комплектчето горе. За импрегнатора имам други приложения - примерно един шушляков лек като перце комплект, дет ше го ползвам само с колелото кат завали или е кално до-ушно
За мембраните ще ползвам спрея на Никуакс.
Ако не съм доволен - или TOKO /както препоръча колегата
rarekin по-горе/ или NST /мое се наложи да помагаш, ако имаш ТО, че тия в магазина режат глАви/
Апропо - моите дрехи са сравнително чисти, щот знаеш лифтовете ги зае*ах още 2008-ма. Па и не съм екстремиС, че да има кафяво...
За яке - мое ти препоръчам два модела с Dermizax по 270 лефчета, от Бг, ако те интересува - знаеш как да ме намериш
По темата:
2бр.:

Кюмуро при нас свърши