rsf написа:Ако питаш за муфата на средното движение на HT2 - 68мм е. BB30 няма да ти свърши работа за HT2. 68, 73, 83мм са дължините на муфите за средно движение на различните байкове. Повечето курбели с външни лагери са съвместими с 68 и 73мм муфа(в описанието пише 68/73мм). 83мм обикновенно са FR/DH мекиците и обикновенно са 150х12 задна ос.
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
vvvaaal написа:Утъпкани пътеки не съм чувал да има. Виж за отъпкани по-става. Последният път като ходих беше добре от Бай-Кръстю надолу по ски пътя. Качва се с 66 от кв. Хладилника.

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
vvvaaal написа:Утъпкани пътеки не съм чувал да има.Виж за отъпкани по-става.
krivolak1 написа:Magura Julie 2011 почти нова или Quad Deuce Fr чисто нов?
krivolak1 написа:krivolak1 написа:Magura Julie 2011 почти нова или Quad Deuce Fr чисто нов?
bike4ever написа:Колко ще струва една профилактика на вилка xcr 2011
Извинете за тъпия въпрос ,но някои знае ли утъпкана пътека във Витоша,по възможност да има транспорт до горния край.
krivolak1 написа:Проблем ли е така да карам? http://www.album.bg/krivolak1/images/29122130/180304/
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа::crazy: Сериозно ли питаш дали е проблем.Така сложена тапата на стержена не върши работа и би трябвало да има луфт в челото.Сложи спейсър над лапата и тогава тапата.
KiselotoMliako написа:Едва ли не...
Ако си ползвал спейсър да натегнеш преди да стегнеш лапата, и си обрал целият луфт - въобще не е проблем.....
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:KiselotoMliako написа:Едва ли не...
Ако си ползвал спейсър да натегнеш преди да стегнеш лапата, и си обрал целият луфт - въобще не е проблем.....Не се бях сетил за този вариянт..прав си, но мисля че ако сложи спейсър и го остави да стои под тапата, ще е най-добре.
duhovno.izvisen написа:проблем ли е SHIMANO хидравлична спирачка да контактува със 185 мм AVID ротор
Jumpup написа:Актуален телефон на Дани (Дани-байкс) спешно? Благодаря предварително.

KiselotoMliako написа:psixopat написа:Ако не си го направил вече - вземи спейсър от приятел, натегни, стегни лапата и без притеснения отвий капачката и му върни спейсъра.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:При монтирането на Shiftguide трябва ли да се слага спейсър пред шифтгайда, когато се монтира? Т.е. сглобката да стане муфа на средно-шифтгайд-спейсър-средно движение?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
sensation_blue написа::offtopic: http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... ne-utapkan
отъпкан е вярното:
http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BE%D ... 0%B0%D0%BD
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта