Alex Madman написа:Антон Крумов
телефон: 0882525468
град: РусеТоя човек не знам малоумен ли е.... какво е? Става въпрос за бартер на пружини по еконт. Идеята беше той праща неговата и след като я получа, пращам моята. Питах го: твоята пружина за 240мм шок ли е, отговори ми че е, бил 100% сигурен и не знам си какво. Прати ми я в петък, в събота не получих SMS от еконт, нито пък днес. Отивам до офиса, да видя какво става и се оказа, че номера, даден на касиера в офиса в Русе е бил грешен. Не стига и това, ами и пружината изобщо не беше за 240мм шок- беше за доста по- къс такъв. Обадих му се да го питам какви са тия глупости, а той започна да ми предлага някакви преходници с които пружината щяла да стане за 240мм шок и т.н.
Пълен..... само ме набута с 5.25лв за неква малоумна доставка. Не стига, че го чаках 5 дена да се натутка да я прати...

Я малко по-спокойно!!! Въпросната пружина се кара на 241мм шок без проблеми (шока е монтиран на Съндей), това, че не си получил СМС от Еконт не е грешка на Антон, а на еконтаджията, записал погрешно номера. Бях с него, когато ти се обади да ти каже, че я е пратил, следователно ти има правилния номер. Пружината се води 300х2.75, т.е. за четвърт инч по-малък ход на буталото на шока, което не представлява проблем. Причината за цялата тупурдия със смените на пружините е, че тази на него му идва 1 идея по-мека отколкото му се желае, а не различната дължина. Ако беше това, въобще нямаше да се занимава с теб - аз щях да му услужа с моя, която стои в шкафа, но за него би била екстремно твърда. Не знам за какви преходници става дума, но от моя гледна точка нещата не стоят съвсем така, както ги изкарваш. И по-полека с определенията относно умствените способности на хора, които не познаваш!!! Никой не е нарекъл теб "малоумен" заради странния начин, по който пружината беше опакована и върната обратно, и в Еконт я търсиха 25 минути, докато се покаже от 1 рафт.

А нека не спорим за закъснението от 5 дни -хайде замисли се каква беше обстановката из България през тези 5 дни...

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.