Дали Магазина Бас ме е излъгал?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Дали Магазина Бас ме е излъгал?

Мнениеот gilb » Чет Фев 09, 2012 2:22 pm

anti_bas написа:
Antares написа: ти, дето си БАЙКАР ми мрънкаш за някакъв нискобюджетен български DH компромис.

МОЛЯ?? НИСКОБЮДЖЕТЕН?? :crazy:
2000лв за Рамка хич не е НИСКОБЮДЖЕТНО?? :banghead: Аз как да се нарадвам на тая рамка само за 4 години? Голфът ми от 3 години го карам, да не говорим преди мене колко са го карали и ми струваше 2000лв! Много по-малко проблеми ми е създавало за тези 3 години от чисто новият РАМ дето само рамката и струва 2000лв.. :eek3:
Хора тука аз единствен ли съм.. Няма ли други истински БАЙКЪРИ?? :( :bowdown: :bowdown:

Да,приятлю!
С риск да те разочаровам и да съсипя и без това нелекото ти детство-2000 лв. за нова рамка си е практически нищо.
Ако не вярваш просто огледай пазара на форума.Там често се продават качествени DH,FR рамки за по 1500 лв (ВТОРА РЪКА!) със дадено линкче колко струват нови :agree: така ще имаш възможност да си отговориш сам на въпроса дали си сам тук.
Ето ти един малък хинт http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 688&lang=2
Дори да извадиш цената на шока (в случай,че твоята си я взел без шок,разбира се) пак няма как да удари 2000лв.
И не е Рам ;)
Поздрави и успех :beer:
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот Antares » Чет Фев 09, 2012 2:31 pm

anti_bas написа:МОЛЯ?? НИСКОБЮДЖЕТЕН?? :crazy:
2000лв за Рамка хич не е НИСКОБЮДЖЕТНО?? :banghead: Аз как да се нарадвам на тая рамка само за 4 години? Голфът ми от 3 години го карам, да не говорим преди мене колко са го карали и ми струваше 2000лв! Много по-малко проблеми ми е създавало за тези 3 години от чисто новият РАМ дето само рамката и струва 2000лв.. :eek3:
Хора тука аз единствен ли съм.. Няма ли други истински БАЙКЪРИ?? :( :bowdown: :bowdown:
Ми ходи карай голфа по планинските пътеки, като е толкова вървежен... Поогледай малко цените на рамките по широкия свят. И поогледай на колко време горе-долу ги сменят. Т'ва че 2000 лева за нас са много пари далеч не означава, че това е скъпа DH рамка.

teoedosi написа:
Човек, дай по-спокойно, че от моя монитор бърша лиги... Не знам какви хапчета ти е предписал дофтора, ама си ги пий редовно!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pupinator » Пет Фев 10, 2012 10:30 am

anti_bas написа:
Antares написа: ти, дето си БАЙКАР ми мрънкаш за някакъв нискобюджетен български DH компромис.

МОЛЯ?? НИСКОБЮДЖЕТЕН?? :crazy:

Приятелю имам един съвет към теб - Вземи рамката, сложи я внимателно в Гофу, залей цялата кола с бензин, влез в нея и запали цигара. Всичко ще свърши много бързо, а и ще направиш услуга на човечеството!

Pupinator OUT :combust:
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Antares » Пет Фев 10, 2012 11:31 am

Пупи, недей така, че ще вземе да пробва. После ще ни разследват, ще затворят сайта за провокиране на суисидно поведение сред нискоинтелектуалната част от подрастващите...
И може да арестуват Админа и Ози за толерирането на анти-социално поведение...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Марин » Пет Фев 10, 2012 12:01 pm

И аз DRAG не карам. Купих DRAG F- 4m от магазина на бул. Руски в гр. Пловдив и го подкарах. Аз тогава бях на 10 години и тежах 29 кг. След две седмици колелото се скапа. Рамката се разлуфти цялата, ухото на задния обтегач се счупи и обтегача се разби в спиците на задната капла, вилката имаше фабричен дефект и ужасни луфтове и какво ли не още да не издребнявам. Тате брои за този боклук 850 лв, и аз се чудех дали не съм некадърен карач и ме беше срам да му кажа, че колелото се чупи постоянно. Накрая след,като вече не можех да го карам въобще му казах. Решихме да се възползваме от гаранцията но по най- грубия начин ни разкараха дори и от завода в София. Принудихме се да си закупим вилката и задния обтегач. Още на първото каране ухото на новия обтегач се счупи отново и се разби в задната капла и т. н. Принудихме се да продаваме остатъците на части, за набутването и нервите няма да говорим . :banghead: Е това е на кратко да притежаваш DRAG.

Послеслов : Е това е да те излъжат . В положителен аспект мога да кажа , че станах спец по колелата и сега сам си ги правя .
Марин

Рейтинг: 1212

Мнениеот Esoteric » Пет Фев 10, 2012 12:11 pm

Antares написа:Пупи, недей така, че ще вземе да пробва. После ще ни разследват, ще затворят сайта за провокиране на суисидно поведение сред нискоинтелектуалната част от подрастващите...
И може да арестуват Админа и Ози за толерирането на анти-социално поведение...

от друга страна, ще спомогне за естествения подбор и продължаването на човешкия род от индивиди, които не прявяват обществен паразитизъм.
това ще е една малка крачка във форума и един огромен скок за загиващия български социум.
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот Antares » Пет Фев 10, 2012 1:16 pm

Марин написа:Купих DRAG F- 4m от магазина на бул. Руски в гр. Пловдив..
Пич, ти си си купил един от най-големите боклуци на родния пазар, или поне сред колелетата, които претендират, че стават за планина. После - ти си го купил от най-големите кожодери и мошеници в северното полукълбо и мрънкаш? Че т'ва колело не става и за вторични суровини.

После - да генерализираш от един супер стар модел, за цялата продуктова гама на даден производител е като да кажеш, че всички хора са педерасти, само защото някой се е възползвал от девствения ти задник, докато си лежал мъртво-пиян на пуберски купон...

Не, тая тема просто става...
Esoteric написа:от друга страна, ще спомогне за естествения подбор и продължаването на човешкия род от индивиди, които не прявяват обществен паразитизъм.
това ще е една малка крачка във форума и един огромен скок за загиващия български социум.
Да, ще му присъдят награда Дарвин, но все пак ще изкарат нас и форума виновни.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот TheAnimal » Пет Фев 10, 2012 1:40 pm

Много задълбахте, а аз толкоз не мога да пия :eek3:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Марин » Пет Фев 10, 2012 1:50 pm

Antares написа:После - да генерализираш от един супер стар модел, за цялата продуктова гама на даден производител е като да кажеш, че всички хора са педерасти, само защото някой се е възползвал от девствения ти задник, докато си лежал мъртво-пиян на пуберски купон...

Ами тогава нека DRAG да ми подарят модел , който е по- добър от F-4M , за да докажат , че имат и по - добри модели .
АЗ ПАРИ ЗА DRAG НЕ ДАВАМ .
Марин

Мнениеот PtD » Пет Фев 10, 2012 2:01 pm

Марин написа:
Antares написа:После - да генерализираш от един супер стар модел, за цялата продуктова гама на даден производител е като да кажеш, че всички хора са педерасти, само защото някой се е възползвал от девствения ти задник, докато си лежал мъртво-пиян на пуберски купон...

Ами тогава нека DRAG да ми подарят модел , който е по- добър от F-4M , за да докажат , че имат и по - добри модели .

Дааа, и един мармот ще ти увие топките в станиолче. Потребителят е длъжен да има глава на раменете си и да внимава какво и от кого купува. От собствената ти глупост няма как някой друг да те опази.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот psixopat » Пет Фев 10, 2012 2:09 pm

Марин написа:Ами тогава нека DRAG да ми подарят модел , който е по- добър от F-4M , за да докажат , че имат и по - добри модели .

:rofl: :rofl: И що да ти подарят, каквото и да било.Да са те карали да го взимаш това колело, че да ти дължат нещо....а ? :crazy: Например F6 или F7 да не са лоши модели.Ти си дал 850 лева за колело с два "амортесьора" и дискови спирачки и искаш всичко да е ОК-еми няма как да стане.За толкова пари толкова.. :D Аз за по-малко пари си взех Ontario TE със вилка ХСR и ко карах почти две години преди да си взема RAM AM.За това време не съм имал викакви сериозни проблеми.Драга ми беше първото сериозно колело и паза само хубави спомени от него-единствено на вилката е правена профилактика няколко пъти, защото не работеше хич добре, ама не мисля, че от Драг са виновни, че XCR-а е с това качество и съответно не ги плюя тях.

Той Antares ти каза-не може само от един модел да съдиш цялата марка и да правиш заключения. :smash:

П.П PtD :agree:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Esoteric » Пет Фев 10, 2012 2:14 pm

TheAnimal написа:Много задълбахте, а аз толкоз не мога да пия :eek3:

айде бре! кой пие 9 бири за закуска, аз ли? :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот joker_brand » Пет Фев 10, 2012 2:16 pm

psixopat написа:
Марин написа:Ами тогава нека DRAG да ми подарят модел , който е по- добър от F-4M , за да докажат , че имат и по - добри модели .

:rofl: :rofl: И що да ти подарят, каквото и да било.Да са те карали да го взимаш това колело, че да ти дължат нещо....а ? :crazy: Например F6 или F7 да не са лоши модели.Ти си дал 850 лева за колело с два "амортесьора" и дискови спирачки и искаш всичко да е ОК-еми няма как да стане.За толкова пари толкова.. :D Аз за по-малко пари си взех Ontario TE със вилка ХСR и ко карах почти две години преди да си взема RAM AM.За това време не съм имал викакви сериозни проблеми.Драга ми беше първото сериозно колело и паза само хубави спомени от него-единствено на вилката е правена профилактика няколко пъти, защото не работеше хич добре, ама не мисля, че от Драг са виновни, че XCR-а е с това качество и съответно не ги плюя тях.

Той Antares ти каза-не може само от един модел да съдиш цялата марка и да правиш заключения. :smash:

П.П PtD :agree:

Така е, особено Фрактори ДХ или БЛЯК Хоук-а ;) ! Едно време като карах Diesel-a със Stratos-a, това беше добро колело за времето си ! Единственият хубав DRAG, който съм признал и ми е слабост е ZX5 :magnify: . Всеки с вижданията и разбиранията си !

п.п до автора - самият факт, че си си взел DHX е достатъчен . Не знам дали знаеш, ама задно с DH-a излизат с фабрични пукнатини :lol: :lol:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот GF » Пет Фев 10, 2012 3:32 pm

[quote="AntaresПосле - да генерализираш ...[/quote]

Имай впредвид, че говориш на дете и то много свясно... :(!:
GF

Рейтинг: 1375

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Фев 10, 2012 3:34 pm

joker_brand написа:п.п до автора - самият факт, че си си взел DHX е достатъчен . Не знам дали знаеш, ама задно с DH-a излизат с фабрични пукнатини :lol: :lol:

:agree: :agree: :xx(: :lol2:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Марин » Пет Фев 10, 2012 3:36 pm

Останах с впечатление , че съм виновен, защото на пазара се продават скъпи и некачествени продукти пък аз не зная .
Последна промяна Марин на Пет Фев 10, 2012 3:51 pm, променена общо 1 път
Марин

Мнениеот psixopat » Пет Фев 10, 2012 3:46 pm

Виновен си, че ги купуваш, а после се оплакваш от качеството им.Докато има такива като теб, които ги вземат, ще има и такива които ги продават.А и едно допълнение колело с окачване за 850лева не е скъпо.Писано е много по-темата, че за толкова пари няма да намериш хубаво колело, освен ако не е твърдак.Ако преди да си купувал каквото и да е беше прочел малко, сега нямаше да се оплакваш.
http://mtb-bg.com/index.php/special/tips/226-tips003 тема от 2003.Предполагам F4 си го взел след това, нали... ;)

Наистина хубав маунтин байк, без сериозни компромиси в компонентите, който ще върши тежката си работа безропотно, струва по-скоро поне 1000 лв. с предно окачване и 1500 лв. с двойно, като това е началното ниво.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Марин » Пет Фев 10, 2012 4:01 pm

Добре а какво ще кажете за гаранциятя от две години , която ми додоха от магазина в Пловдив на бу. Руски с уверение , че колелото е добро . И защо след това не поеха гаранционното обслужване ами тате закупи повредените части , закупи и необходимите инструменти и се оправихме сами . И последно защо нямаше на пазара втулки за рамката та се наложи да купуваме материали и да се ги изработваме сами .
Марин

Мнениеот bikerider » Пет Фев 10, 2012 4:48 pm

Марин написа:Добре а какво ще кажете за гаранциятя от две години , която ми додоха от магазина в Пловдив на бу. Руски с уверение , че колелото е добро . И защо след това не поеха гаранционното обслужване ами тате закупи повредените части , закупи и необходимите инструменти и се оправихме сами . И последно защо нямаше на пазара втулки за рамката та се наложи да купуваме материали и да се ги изработваме сами .

Първо, темата е за БАС, а не за магазина в Пловдив на бул. Руски.
Второ, ако се чувстваш прецакан то се запитай защо задаваш тези въпроси на форума, а не си ги задал на търговеца и точно кой-кого е прецакал.
Трето, никой не е длъжен да осигурява наличности от желани от теб части - вносителя/производителя е длъжен да ти осигури единствено безплатен ремонт в рамките на гаранцията.
Последна промяна bikerider на Пет Фев 10, 2012 4:50 pm, променена общо 1 път
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Пет Фев 10, 2012 4:49 pm

Марин написа:Добре а какво ще кажете за гаранциятя от две години , която ми додоха от магазина в Пловдив на бу. Руски с уверение , че колелото е добро . И защо след това не поеха гаранционното обслужване ами тате закупи повредените части , закупи и необходимите инструменти и се оправихме сами . И последно защо нямаше на пазара втулки за рамката та се наложи да купуваме материали и да се ги изработваме сами .

Като не можете да си потърсите потребителските права, ще се ръсите с допълнителни пари и труд. Кой ви е крив?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот dirtnewbie » Пет Фев 10, 2012 4:49 pm

Айде си ни занимавал с твоите проблеми. Както се каза по-горе - имаш си глава на раменете, използвай я! Аз не знам кво повече очакваш от български производител на велосипеди. Всеедно да идеш на село и да искаш да си купиш Мерцедес.
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот bikerider » Пет Фев 10, 2012 4:52 pm

dirtnewbie написа:Аз не знам кво повече очакваш от български производител на велосипеди.

Именно - каквито потребителите....
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Yavkata » Пет Фев 10, 2012 4:54 pm

Марин написа: И последно защо нямаше на пазара втулки за рамката та се наложи да купуваме материали и да се ги изработваме сами .

Това с втулки, болтове , лагери и друти подобни "несъществени " джиджавки по рамките е болна тема. В това отношение вЧепатленията от нашите магазини и сервизи (за чуждите нямам наблюдение) са ми изключително негативни. Някакви елементарни уж части, дето са консумативи, не се предлагат. Въртат очи, дигат рамене и ти казват да си търсиш стругари, железарски магазини и т.н.
А съвсем по темата не само Бас лъже. Мен веднъж ме излъгаха на Битака с едно детско колелце. Та и на Битака лъжат. Да, да.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Antares » Пет Фев 10, 2012 5:24 pm

GF написа:Имай впредвид, че говориш на дете и то много свясно...
В-то е излишно. "Имай предвид".
Grammar NAZI out.

Като е хлапе, да не се вре между шамарите. Особено и с подобни категорични обобщения.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот anti_bas » Пет Фев 10, 2012 8:01 pm

Леле направо думи нямам.. :bowdown: И това се водило байкърски форум?? Смешни сте ми.. :rofl: а относно въпроса с пуканките.. може да похапна докато БАС ми броят 2000лв! :popcorn:
anti_bas

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Пет Фев 10, 2012 8:03 pm

Ти като си купиш хляб със срок на годност 2 дни и после изсъхне, ходиш ли да си търсиш парите от пекарната?
Аватар
did

Мнениеот TheAnimal » Пет Фев 10, 2012 8:06 pm

anti_bas написа: а относно въпроса с пуканките.. може да похапна докато БАС ми броят 2000лв! :popcorn:

Вземи си и биричка, че най-вероятно ше ти приседне. :beer:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот vvvaaal » Пет Фев 10, 2012 8:10 pm

did написа:Ти като си купиш хляб със срок на годност 2 дни и после изсъхне, ходиш ли да си търсиш парите от пекарната?

:rofl: :rofl: :rofl:
Е т'ва сравнение ме разби. Ама си е вярно. :D :agree:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот joropc » Пет Фев 10, 2012 8:31 pm

anti_bas написа:Леле направо думи нямам.. :bowdown: И това се водило байкърски форум?? Смешни сте ми.. :rofl: а относно въпроса с пуканките.. може да похапна докато БАС ми броят 2000лв! :popcorn:

Пичага, направили са нов магазин на БАС на четвърти километър.Там върви да ти сменят рамката.Освен, че ще ти "броят" парите, ще ти дадат като компенсация и джърси, на което му се вързват ръкавите...на теб гледам ще ти пасне. :lol:
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Мнениеот Марин » Пет Фев 10, 2012 9:31 pm

Antares написа: В-то е излишно. "Имай предвид".
Grammar NAZI out.

Като е хлапе, да не се вре между шамарите. Особено и с подобни категорични обобщения.

От всички ваши писания не разбрах , какво всъщност ми казвате . Аз просто разказах действителен случай на лошо отношение на търговци и производител към клиент . Очаквах съпричастност и приятелски съвети . Не съм сигурен но от вашите думи усещам критичност към мен .
Знаете ли какво е чувството - Веднъж паднах и си ударих , пък нашите започнаха да ми се карат .
Марин

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла