PRobably написа:Друго си е на 18 а ? Аз още се мъча с фалшиви лични карти...
A мани, тоя тъп охранител 2 мин. ме гледаше дали съм аз на личната карта..

PRobably написа:Друго си е на 18 а ? Аз още се мъча с фалшиви лични карти...
PRobably написа:Аз още се мъча с фалшиви лични карти...
Antares написа:Едно време печатахме с мастиленоструен принтер върху гумен лист и после от листа отпечатвахме върху излъскана с фина шкурка фонокарта... Ставаше за Безистена, Черното и Петното...
BurNiNg_IcE написа:PRobably написа:Друго си е на 18 а ? Аз още се мъча с фалшиви лични карти...
A мани, тоя тъп охранител 2 мин. ме гледаше дали съм аз на личната карта..![]()
joker_brand написа:
Ееееее, друго си до теб да танцува танцьорка и косата да и смърди на травестит ............. пари като салфетки![]()
Capoeira написа:-VoltagE- написа:Марин написа:Разбирам увлечението ВИ по лъскотии но все пак незабравяйте , че са произведени в КИТАЙ .
Ами то всичко се прави там вече, просто колелата се сглабят тук . То къде другаде като там производството е толкова евтино ...
Хммм не всичко се прави там, има доста производители за който все още произвеждат всичко на ръка и в Нормални държави.
Ако се поразтърсиш ще видиш кой са и при тях гаранцията за фабричен дефект е нещо като въпрос на престиж.
Една от марките даже и изливането на алуминиевите профили се прави в един и същ град, всикчко до оконачтелното сглабяне става на около 10км едно от друго, само защото не може да се довери на Китайските хмм човечета, че могат да подържат едно и също качество при различните партиди.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Capoeira написа:-VoltagE- написа:Марин написа:Разбирам увлечението ВИ по лъскотии но все пак незабравяйте , че са произведени в КИТАЙ .
Ами то всичко се прави там вече, просто колелата се сглабят тук . То къде другаде като там производството е толкова евтино ...
Хммм не всичко се прави там, има доста производители за който все още произвеждат всичко на ръка и в Нормални държави.
Ако се поразтърсиш ще видиш кой са и при тях гаранцията за фабричен дефект е нещо като въпрос на престиж.
Една от марките даже и изливането на алуминиевите профили се прави в един и същ град, всикчко до оконачтелното сглабяне става на около 10км едно от друго, само защото не може да се довери на Китайските хмм човечета, че могат да подържат едно и също качество при различните партиди.
Хмм за коя фирма става на въпрос, че ми стана интересно... Nicolai
eMcKu написа:Има още, има още
Antares написа:Първите лични карти!
Имаме двама тунизийци при нас на обучение. Казаха, че като са тръгвали от Тунис - температурата там е била 15-на градуса. Нацелиха баш -15 тукs1m3on написа:А в Северна Африка студено и вали сняг.Луда работа
![]()
Не бяха виждали сняг през живота си
joropc написа:eMcKu написа:Има още, има още
Мдааа...има
Приходи?Ozzie написа:Е пък по времето на първите лични карти (2000 г.) ти трябва вече да си бил пълнолетен.
За какво ти е да правиш ментета?
CaXky написа:какво мислите за тази мишка: http://www.mrejata.bg/A4-X-710MK-16K-OSCAR-GAME
si-fi*LISKO написа:teodor4o0 написа:добре де , добре разбрах .. не ми го натяквай просто искам да съм обеден че ще направя правилния избор![]()
Това, дали ще си обеден, сутрешен или вечерен си е твоя работа и няма да го коментирам!
Искам да напиша няколко думи за правилния избор. Без значение дали ще си купиш ББ5, ББ7 или някаква хидравлика, ти вече си направил грешен избор! Имаш две възможности. Първата е да си вземеш ББ5 или друга не толкова добра спирачка. Втората, да си купиш ББ7 или друга хубава спирачка, но в толкова лошо състояние, че да не става за нищо. Лимита от 30 лева, който си дал, просто не е за добра дискова спирачка. Не разбирам, защо мислиш, че някой ще ти продаде добра ББ7 за 30лв, като може да я продаде на всеки друг за 50лв или повече. После ще гледаме пак в Пазар:
"потребителят ХХХ ме излъга. Прати ми спирачка с липсващи ХХХ, счупен ХХХ и друга марка, а не тази, за която се бяхме разбрали!"
За тия пари можеш да си вземеш приличен вибрейк с хубави калодки, ако велосипеда ти позволява да бъде монтиран. Ако не те устройва, ще отделиш още малко левчета. Иначе работата става като в поговорката с триците и маймуните!
teodor4o0 написа:moncata (Симеон Красенов Конов) тъпото лапенце трябваше да ми продаде спирачка , а той ми даде някви найлони,само ротора и лостчето ,значка и календарче , но за щастие се устих навреме и платих само 5 лева за доставкатаникога не си купувайте нищо от него
... работи в екип с ооще едно момче (Михаил Иванов) скайпа му е sexy_96 (или без долната черта но не съм сиг)
s1m3on написа:между зимата и лятото
Esoteric написа:psixopat написа:Capoeira написа:-VoltagE- написа:Марин написа:Разбирам увлечението ВИ по лъскотии но все пак незабравяйте , че са произведени в КИТАЙ .
Хмм за коя фирма става на въпрос, че ми стана интересно... Nicolai
за същата марка се сетих и аз. ама на тях и цената им е като за ръчна изработка.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
azze написа:http://www.facebook.com/events/246513398758312/
56 хиляди се писали,че ще присъстват.Реално събрани - 5000.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта