dimochito написа:@Fanatico
Много зависи от колчето което се кара. Имал съм подобна рамка (Ентъртейн) и го карах с колче зуум (може би същото, като това на martinl). Тогава тежах 70кг и колчето се огъна леко назад, след доста брутално влизане в дупка в седнало положение.
Downhill_01 написа:Какво средно мога да сложа на Drag C1 ще се кара със курбели Hussefelt на които пише "ISIS Drive" колко мм ос ми трябва ? търсих доста и реших да питам мерси много !!![]()
може да се монтира и на седан.Кажете си мнението и дайте други предложения.Downhill_01 написа:Мерси много за отговорите момчета сега може ли да ми предложите средно до 30-40 лв. Ще се кара леко FR. LondAndYoung не ми се дават толкова пари за средно иначе мерси..
penmark написа:Верига за 8 скорости може ли да работи с курбел за 10 ск. ?
ferrari4456 написа:Верига за 7/8 скорости може ли да се кара на венци за 9 скорости по точно sram pg 970dh.![]()
http://eshop-gorgona.com/veriga-kmc-z72 ... -2870.html
ferrari4456 написа:И аз така си мислех и ще си взема днес за 9 скорости.На мен не ми включва 1,2 и 9 ,затова питах дали може да е от това.Значи е от него ,благодаря за отговора.![]()
EccentricMOTION написа:Искам да монтирам спирачка Shimano XT 775 на вилка с PM уши и размер на ротора 203мм.
Мога ли да ползвам освен стандартен преходник на Shimano PM/PM F203, преходника на Avid PM/PM F203 ?
Моля за компетентен отговор
EccentricMOTION написа:Искам да монтирам спирачка Shimano XT 775 на вилка с PM уши и размер на ротора 203мм.
Мога ли да ползвам освен стандартен преходник на Shimano PM/PM F203, преходника на Avid PM/PM F203 ?

Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание

5roff написа:Знаейки правилото, че колчето трябва да покрива заварката на седалковата тръба, питам:
Толкова достатъчно ли е?
....
или ще трябва да покрие и долната заварка? В момента е до зелената линия на снимката.
ivan4o_sv написа:Здравейте колеги, имам един проблем с ръкохватки http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=322 , проблемът е че има заоблен болт на един от Lock-On пръстените.
Въпросът ми е как мога да го развия.![]()
Благодаря за съдействието.
krivolak1 написа:Може ли на главина за касета 8скорости да се сложи касета 9 скорости или трябва да се смени главината?
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта