от wheels » Вто Фев 21, 2012 10:11 pm
Цитирам или по-скоро превеждам мнението на колегата azsumkiwi , който си написа мнението на латиница и беше изтрито:
Днес на 21.02.2012 ми беше продадена рамка RAM HT2 с пукнатина, за която не ми беше писано и казано. Едно много мило момченце с ник LP_xtrm ми я продаде за 120лв. Обади ми се днес преди да отида да си я взема от ЕКОНТ, явно за да потвърди със сигурно, че ще я взема, казах му че отивам. Никъде не беше писал, че няма ухо и че е пукната отзад между седалковата тръба и тръбите на коша, точно където са фабричните заварки на рамката. Това го забелязахме в сервиза с механика. Обадих му се и той като всеки "коректен" продавач ми обясни, че ще ме издържи и отказа да му я върна. Като се прибрах дори и в skype бях блокиран от него. Преди това пробвах да му се обадя от втория телефон, но не вдигаше. Покрил се е явно и вече може и с друг ник да е. Хора пазете се! Много НЕКОРЕКТЕН!
Името му е Огнян Вълев от Севлиево, адрес ул. "Росица" ет.3, ап.6, тел. 0885113013, регистрацията му тук е под името LP_xtrm, като и skype името му е същото.