Vinbg написа:Съмнявам се да караш толкова брутален DH, че да ти трябва толкова висок клас колело...иначе няма изобщо да пускаш тази тема.
За 3к спокойно си сглабяш доста читава мекица от среден клас.
Тия дето ти разправят, че за 3к няма да стане са чаветата дет мама и тате са им дали една торба пари и са си взели директно машината от магазина.С мерак и търпение - постига се! Кефи ме че си решил да сглобяваш сам - след това удовлетворението е доста по-голямо
Та най-добре си харесай нещо втора ръка и говори с човека да си задържи компонентите, които не те кефят и да купиш останалата част. Аз така направих и в момента си го сглобявам както искам.
xxbtwxx написа:Aма как със 3к ще събереш среден клас мекица![]()
![]()
, като ти трябват поне 2к за среден клас твърдак за дърт, в който половината части от колелото за спускане липсват
sa6mi написа:Ако отделиш още 400 може да си вземеш viewtopic.php?f=16&t=105718
Alex Madman написа:Честно казано изобщо не разбирам за какво се хабите...
Така като гледам, това е поредната тема за чесане на езици, пусната от човек, който нито има пари, нито нищо. Аз ако имах толкова пари за колело, най- малкото щях да се поразровя, да попрочета това- онова, да разбера кое как и защо. Досега колко такива теми е имало, а аз не знам от някоя да е излязло нещо.
Още повече като се има в предвид и тая тема на същия автор мисля, че по- нататъчното коментиране е безсмислено.
animal_ написа:За 3000 лева щях да си зглобя среден клас мекица но щом си преценил че няма да се спускаш бързо карай с твърдака
alf734 написа:Аз реших да си зглобя добър твърда, отколкото скапана мекица
bocky написа:alf734 написа:Аз реших да си зглобя добър твърда, отколкото скапана мекица
Ако мислиш, че от тази рамка ще направиш по-хубаво колело отколкото Marin Quake или Demo II, мога само да ти кажа, че си направил мнооого голяма грешка.
JoroDH написа::offtopic: Абе момче ти си у шок бе! Искаш да ми кажеш ,че Dartmoor Hornet е по-здрав от Specialized Demo 7 така ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта