Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
sailman написа:А така! Бравос!![]()
Ся ше видиш "Кон боб яде ли, и котка оцет пие ли..."Да ти е честито кончето, и да те носи `ногу километри.
![]()
eMcKu написа:Честитоо Ники, време е да се раздвижим из планините![]()
gilb написа:Ибаси змиятъ!Адски много ме кефи
ще даваш завойче усещам!
Със здраве да го пришпорваш жребчето
XTR написа:@5roff, това случайно да не е моята рамка?Много харашо е станало
Ozzie написа:слагай клипсове![]()
exiteyes написа:Перфектен избор, гадно е само, че ухото за скорости не е сменяемо на тези(дано да бъркам).
Доста агресивно се е получило, имаш усет към стоманените твърдаци.
Успешни и интересни преходи, много баир да види.
eMcKu написа:Ясно, ти си знаеш. Аз пък съм на обратната крайност, пък сигурно е от възрастта, ще видим.![]()
Честита, готин цвят !
5roff написа:Емо старата рамка имаше много плюсове, но определено не ми беше удобна за катерене... задницата ми пропадаше. Колкото до спусканията, там съм предпазлив и не ми липсва.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта