Здравйте наложи се да си зема нов обтегач защото моя се счупи на 2 разполагам с 50лв скоростите са ми shimano досега бях с shimano sora.Дайте своите съвети.
Благодаря предварително
dh_denko написа:А защо не си купиш пак сора ? Едно приятелче кара с нея (DH) и не му е правила проблеми. Имам предвид късо рамо.
EccentricMOTION написа:Всичко друго на Shimano, освен ХТ и Saint ползвано за спускане е консуматив. Карах година Sora и година Ultegra - просто не са това скоростите за тази дисциплина...
pompaka написа:dh_denko написа:А защо не си купиш пак сора ? Едно приятелче кара с нея (DH) и не му е правила проблеми. Имам предвид късо рамо.
еми чудя се и моита беше с късо рамо тази сора ми е трета
CocaCola написа:
Монтаж: за оста на главината
pompaka написа:Търся си обтегач
climbera написа:Заслужава си ако ще ги караш по предназначение.Иначе бързо ще заминат.
Admin написа:Означава, че си заслужава, но трябва да си наясно, че спускането и скоковете не влизат в предназначението на този клас компоненти, така че колкото изкарат, толкова... От друга страна, най-честата причина за край на живота при дерайльорите, а още повече при командите, е удар в дърво, камък или друго подобно или влизане в спиците (за дерайльора). Т.е. ако си късметлия в това отношение, може да изкарат достатъчно дълго.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта