PtD написа:Защото се превърна в поредната препиралня. Намерете друг форум да се заяждате на дребно.
Eми така става, като Антарес бълва простотия..
PtD написа:Защото се превърна в поредната препиралня. Намерете друг форум да се заяждате на дребно.
BurNiNg_IcE написа:PtD написа:Защото се превърна в поредната препиралня. Намерете друг форум да се заяждате на дребно.
BurNiNg_IcE написа:PtD написа:Защото се превърна в поредната препиралня. Намерете друг форум да се заяждате на дребно.
CaXky написа:Не мога, иначе бих му ги върнал всичките дето ми ги е натряскал.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
В интерес на истината не съм и почнал. Но подобен тип мрънливи постове винаги съм ги чел като "не можеш"...CaXky написа:Не мога, иначе бих му ги върнал всичките дето ми ги е натряскал.
kubetata написа::popcorn:
did написа:В ден като днешния, бих искал да Ви Помоля:
Простете ми, ако с нещо мое, написано тук съм Ви навредил. Ако пък съм Ви ядосал без да Ви навредя, но съм помогнал на някой друг - прощавам Ви!
Antares написа:Благородинчо, като те дразня толкова, би ли ми обяснил защо два или три пъти се напъваш да ми ставаш дружка във fb?
Antares написа:Само редакторчето не се е обадило скоро.
Antares написа:Оф, ей го и другия комедиант, аре цирковата трупа се сбра в пълен съставСамо редакторчето не се е обадило скоро.
А, оставяш му достатъчно време и мен се опитва да ме хапеdid написа:Той е зает да се заяжда с мен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта