Yavkata написа: злато на кюлчета
PtD написа:Не знам дали на кюлчета, но злато добиват. За 1.5% концесионна такса.
bikerider написа:Казвам, че екологията е важна, но нейната проблематика е следствие и не би трябвало да се решава проблема откъм екология.
bikerider написа:И хайде да не си говорим за средата на миналия век, искаш ли?
did написа:не може да се докаже КОГА ще се случи някъде някакво земетресение. Сега пък даже някой доказал някаква причинно-следственна връзка
did написа:"зелените тикви"
silvertm написа:did написа:не може да се докаже КОГА ще се случи някъде някакво земетресение. Сега пък даже някой доказал някаква причинно-следственна връзка
- Демагогията ти тук е изключително шарлатанска.
За да може да се предскаже едно явление, трябва да се познават причините, които го предизвикват.
Ти обръщаш тази епистемологична истина и твърдиш това:
"за да се установят кои са причините, които предизвикват дадено явление, трябва да може да се предскаже кога то ще се случи"
Което е пълна нелепост.
Защо го правиш?
Да не би да е с цел обслужване на това клеймо:did написа:"зелените тикви"
Апропо, изследването е от геолози.
did написа:silvertm написа:did написа:не може да се докаже КОГА ще се случи някъде някакво земетресение. Сега пък даже някой доказал някаква причинно-следственна връзка
- Демагогията ти тук е изключително шарлатанска.
За да може да се предскаже едно явление, трябва да се познават причините, които го предизвикват.
Ти обръщаш тази епистемологична истина и твърдиш това:
"за да се установят кои са причините, които предизвикват дадено явление, трябва да може да се предскаже кога то ще се случи"
Което е пълна нелепост.
Защо го правиш?
Да не би да е с цел обслужване на това клеймо:did написа:"зелените тикви"
Апропо, изследването е от геолози.
Търси какво е SOC, защо може да се предсказват вероятности, но не и конкретни събития в конкретен момент, прочети за прочутия "норвежки оризов експеримент", ...
Всичко, което съм написал е базирано на това, че съм чел и ПРЕПОДАВАМ тези доказани математически теории, които геолозите постоянно подкрепят с данни
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта