Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
n1ky написа:И двете рамки имат своите плюсови и минуси.26player-a е по-лек,но пък е алуминиев,а Qunnie-то е малко по-тежко (~35 грама),но пък е от хромо молибден (CrMo),а този материал е по-издръжлив на натоварвания (градуси най-вече).Ако ще караш DJ без градуси и по-сериозни натоварвания и искаш байка да ти е по-лек - вземи 26player-a.Ако пък ще караш DJ по-"агресивно" и теглото на байка не ти е проблем вземи Qunnie-то.
onEcoRe написа:Обикновено твърдите вилки са по-ниски...
bobi_dh написа:На мен също скоро ми престой да си взема нова рамка. Искам да попитам верен ли е слухът че Cr-mo рамките корозират лесно
onEcoRe написа:Пак глупости. Моят NS е с алуминиево кормило и лапа(пак на NS) и карам вилката само на локаут и нищо им няма, да не говорим, че попринцип колелото ми се продава с твърда вилка.
harobikes написа:Аз ще карам street и смятам да сложа шини Mach 1 Mad. Някакви отзиви за тях и дали ще издържат докато науча градуси?
dirtnewbie написа:harobikes написа:Аз ще карам street и смятам да сложа шини Mach 1 Mad. Някакви отзиви за тях и дали ще издържат докато науча градуси?
Много тежки шини. Изобщо, ама изобщо не си мисли за тях. Сложи си едни Магма или си вземи Дартмур, по-добре.
harobikes написа:Магмата дали са здрави като за street?
onEcoRe написа:Тука може да поспорим. За дартмур не мога да кажа, но октейна и нс шините им куцат. Имам приятел, чиято трайлмастър шина стана на нищо без да е правил кой знае какво. Тези на Spank обаче, си заслужават всеки лев.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта