5roff написа:410mm ли е най-дългото колче, предлагано на пазара?
.
Виж в Bikesport , има го дълго 420мм.
Cat. N. SP0067
Колче за седалка FSA FR-270
Цена: 50.00лв
Диаметър - 31.6 мм
Дължина - 420 мм
Тегло - 0.400 гр.
5roff написа:410mm ли е най-дългото колче, предлагано на пазара?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
martinl написа:Вие кое бихте избрали: Tora 289 (130мм ход) или Suntour Epicon (140мм ход) ?
Ще се използва за спускане !
martinl написа:Вие кое бихте избрали: Tora 289 (130мм ход) или Suntour Epicon (140мм ход) ?
Реших, че продукта не е наличен и пробвах с още 4 - 5. Или нищо в тоя магазин не е налично или аз нищо не разбирам. Вече си мисля, че това е виртуален каталог, но продажби се правят само в реалния магазин ?!?
SeSSion написа:Вилката е с тейпъред стержен и няма да стане на рамката.Поне така е на снимката.
Chroni написа:искам мнение за Драг ц1 за стреет

gesh0898 написа:Chroni написа:искам мнение за Драг ц1 за стреет
Не. Глупава идея, повярвай ми. Не си е работа с алуминиева рамка с вертикални уши да караш стрийт. Взимай някоя Cr-Mo рамка и си свиркай.

zeedor4o написа:Тези ръкавички дали ще са удобни за XC?![]()
http://www.ebay.com/itm/New-Black-Fox-R ... 826693af74

duhovno.izvisen написа:опцията "отвори,преди да платиш" на еконт ,оскапявали доставката ?
EccentricMOTION написа:martinl написа:Вие кое бихте избрали: Tora 289 (130мм ход) или Suntour Epicon (140мм ход) ?
Вилката НЕ е за спускане!
Ако 'спускането' ти е в парка(както и предполагам) - Epicon, тъй като е с въздушна пружина, която позволява да бъде настроен според твоите килограми/които предполагам не са много/ и ниското тегло - 1800гр за Epicon на фона на 2400гр за Tora(това е теглото на въздушните вилки с 180мм ход)![]()
Аз карах Epicon, година надолу без проблеми на Сопот и Боровец.
Като недостатък - липсва компресия при моделите до 2012г, новите ще имат и това.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта