n1ky написа:Ами пооточни какво имаш в предвид "други трикове" - градуси и т.н.или ? Иначе за 600 лева - мисля,че това е най-доброто,или втора ръка от форума.
n1ky написа:мисля,че това е най-доброто...
n1ky написа:Това колело което Оzzie ти е предложил е перфектно за стрийт.Защото това е с CrMo (хром-молибден-ова) рамка и няма как да се усуче от градусите и т.н,а пък C1 е алуминиево и при по-големи натоварвания ще се усуче и сцепи.Компонентите с които е окомплектован NS-a са в пъти по-добри от тези на C1 и са предназначени за стила който искаш да караш.Ако не ти харесва това,че е с твърда вилка,може просто да я смениш с мека вилка.Даваш още 150 лева отгоре,но поне знаеш,че няма да го смениш скоро и няма да ти създава проблеми.
Chroni написа:а попринцип http://screambikes.eu/bg/velosipedi-planinski-s-tvurda-ramka/7244-velosiped-drag-c-1-comp-2011.html това става ли за Стреет :?
Chroni написа:А тази рамка " Cr-Mo" има ли я с сглобено колело цялото някаде и да е до 600 лв
Chroni написа:А да питам от тези 2те кое е по добро SCOTT VOLTAGE и Drag c-1
dirtnewbie написа:Chroni написа:А да питам от тези 2те кое е по добро SCOTT VOLTAGE и Drag c-1
drag c1. Тия скотУвИ им нямам грам доверие. Виждал съм и сцепени, а нискобюджетните сглобки не струват. Цната им е надупчена, защото са Скот.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта