bik3r_b0y написа:пробиване на въпростната дупка и правене на нова резба.
Това е пълна глупост.
Има значение къде е този болт все пак.
bik3r_b0y написа:пробиване на въпростната дупка и правене на нова резба.
Fanatico написа:Има значение къде е този болт все пак.
taurus13 написа:plamen_kolev написа:Здравейте колеги, трябва ми дълъг шестостен и се чудех този колко е.
Някой има ли представа ?
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=7779
Че няма ли дълги шестограми по нашите магазини - за двадесет лева, цял комплект ще си купиш. Колко дълъг ти трябва и кой размер?
ioioioto написа:Каква е разликата между обикновените кръгли курбели и Q Ring курбелите ? http://www.youtube.com/watch?v=A2opT6F0zo0
biker9812 написа:Fanatico написа:Има значение къде е този болт все пак.
Намира се там където се захваща преходника на водача и самия водач
sa6mi написа:Колко струва доставката от пинбайк англия на вилка
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
Dolph написа:...знам че отговарят на някакъв теглови индекс и предполагам, че под 26х1.75 не мога да падна
Ozzie написа:Dolph написа:...знам че отговарят на някакъв теглови индекс и предполагам, че под 26х1.75 не мога да падна
За теглови индекс не съм сигурен. То това не е автомобилна гума, но мисля че можеш и надолу да слезеш.
Аз съм към 83-84 кг., като сложа малко дрешки, ала- бала и минавам 85 кг. (най- вероятно).
1,5" гума, напомпана на 5 кг/кв.см. (максимума е 5,5) се държи много добре.
vlakadjiqta написа:А при 1.95 без грайфер колко е максималната маса, която може да понесе ?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Някой да обясни..
Идеята, доколкото прочетох е това да действа като ограничител на кола, да се вдига до определено ниво, и да не се спуска прекалено много.Така ли е ?
Ozzie написа:@mbikerX
Ти не можеш ли сам да видиш, къде точно е проблемното място?!?
Ozzie написа:лоша работа, много лоша...
Значи слагаш диска, той опира някъде, ама ти не можеш да видиш къде... Е ние как да видим това?!?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта