penmark написа:Да монтира диска на главината и да снима да видим къде опира!
Добре . Само че утре ще направя това защото сега няма да се вижда нищо
penmark написа:Да монтира диска на главината и да снима да видим къде опира!
Bace_kz написа:Може ли да помогнете като ми кажете дали сайта предлага семеринги и втулки за Magura Menja 32 мм трябва да са втулките. И ако може някой ползвал услугите на сайта да сподели колко излиза доставката.
Поздрави, Васко
Ozzie написа:Ако диска е с шест отвора и главината също е с шест отвора, вероятността да не съвпаднат е просто нулева.
btw, случайно диска да е "center lock" захват?!?
Morpher написа:Някой е блъснал стенда, докато лазера е рязал твоя диск
Върви в магазина и го смени, ако е нова. Ако е втора употреба и всъщност Е използван - има нещо наистина много гнило!
С колко се разминават дупките?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
mbikerX написа:Ozzie написа:Ако диска е с шест отвора и главината също е с шест отвора, вероятността да не съвпаднат е просто нулева.
btw, случайно диска да е "center lock" захват?!?
Ето такъв е диска http://www.google.bg/imgres?q=avid+bb5& ... 29,r:9,s:0 . Върху каплата и преди имаше диск някакъв фабричен и когато го наложа върху тоя авидския дупките не съвпадат . И също така имам още два диска промакс те също не стават на тази капла а на задната стават и затова мисля че е от каплата
TeDo_BaPHa написа:Morpher написа:Някой е блъснал стенда, докато лазера е рязал твоя диск
Върви в магазина и го смени, ако е нова. Ако е втора употреба и всъщност Е използван - има нещо наистина много гнило!
При положение, че диска съвпада на друга главина, а на главината не съвпадат други дискове.. дали е от диска..
Morpher написа:TeDo_BaPHa написа:Morpher написа:Някой е блъснал стенда, докато лазера е рязал твоя диск
При положение, че диска съвпада на друга главина, а на главината не съвпадат други дискове.. дали е от диска..
Нали на главината е имало друг диск. Освен, ако не са правени и нестандартни главини, и нестандартни ротори аз друго обяснение нямам
Bace_kz написа:Има ли някаква причина свързващо звено sram да ми прави мизерии и веригата да ми прескача ?
biker9812 написа:biker9812 написа:Fanatico написа:Има значение къде е този болт все пак.
Намира се там където се захваща преходника на водача и самия водач
Някой да ми каже или покаже тема където мога да получа отговор на моя въпрос?
biker9812 написа:Някой..?
biker9812 написа:Как мога да развартя главате на шестограмен болт, при положение че е заоблен???
sa6in написа:Пич тука има нещо гнило с диска я главината или диска са били център лок ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта