Здравей. Аз сигурно съм един от малкото хора тук, които са се доверили на cross frx8 и мога да ти кажа, че не съжалявам. И аз като теб се двоумих между Драг-а и Крос-а и в крайна сметка избрах Крос-а. Не мога да ти кажа защо точно, може би защото е с цялостна окомплектовка Аливио, като не отричам, че Драг-а също си има своите преимущества. Като цяло съм доволен от колелцето. Вече една година го имам и единственото, което съм сменил са гумите, тъй като просто исках по-бързи и леки гуми. Иначе за една година скоростите не са се разцентровали, въпреки прекрасните градски пътища. Карал съм го всеки ден и наистина колелото си заслужава всеки лев, който съм дал. Разбира се ако имах 900 лв бих си взел Драг-а или Cross FRX9, но те вече са си и друг клас. Като цяло и аз смятам , че двата велосипеда са равностойни и може би важен фактор ще е и външния вид. На мен лично ми допадна повече боята на моето колело, която е черен мат, но всеки си има вкус. Учудващо главините, които на Крос-а са Joytech, са още здрави, но и аз си карам колелото по предназначение т.е градско каране с слизане и качване от бордюрите, разбира се като не са много високи, все пак съм 95 кг

За финал бих казал че тези велосипеди са един прекрасен избор, ако искаш скорост и добра видимост в града, сносна окомплектовка (24 скорости са предостатъчни за града,2 или 3 пъти ми се е налагало да минавам на 24 скорост-то не са неадекватни шофьори, светофари и т.н), и удоволствие от карането. Дано да съм ти бил полезен