clkgtr06545 написа:А какъв стил ще караш с това колело ???
ivan4o_sv написа:ЧНБ. Изглежда добре за начало.
styanski написа:Само градско, но рамката ще я давам на баща ми, защото тази ми идва висока.
clkgtr06545 написа:styanski написа:Само градско, но рамката ще я давам на баща ми, защото тази ми идва висока.
И каква равка ще взимаш![]()
![]()
CaXky написа:Остави го сега, той ходи много по гаджета.
styanski написа:CaXky написа:Остави го сега, той ходи много по гаджета.
По гаджета ходя, ама и с колелета се занимавам, просто не ми остава време, но тази събота ще има яко каране
clkgtr06545 написа:styanski написа:CaXky написа:Остави го сега, той ходи много по гаджета.
По гаджета ходя, ама и с колелета се занимавам, просто не ми остава време, но тази събота ще има яко каране
Айде тогава чакме в събота снимките с байка и гаджетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П. П. А каква рамка като марка смяташ да вземеш (Scott,Ram,Drag) , защото не става ясно с каква ще я замениш![]()
styanski написа:По гаджета ходя, ама и с колелета се занимавам, просто не ми остава време, но тази събота ще има яко каране :)
n1ky написа:styanski написа:По гаджета ходя, ама и с колелета се занимавам, просто не ми остава време, но тази събота ще има яко каране :)
Тази рамка Ideal Freeder 01 става само за градско и други по-леки стилове.Ако мислиш да я тормозиш "яко" ще я съсипеш.Вземи си един Climber (C1),Blockhead и не се занимавай с глупости.
styanski написа:n1ky написа:styanski написа:По гаджета ходя, ама и с колелета се занимавам, просто не ми остава време, но тази събота ще има яко каране :)
Тази рамка Ideal Freeder 01 става само за градско и други по-леки стилове.Ако мислиш да я тормозиш "яко" ще я съсипеш.Вземи си един Climber (C1),Blockhead и не се занимавай с глупости.
Знам, че е за градско, просто искам по ниска рамка, защото тази ми идва доста висока, а за по нататък някой Blockhead или Primus.
dirtnewbie написа:Не че нещо, обаче това не е радост за окотоВсеки почва от някъде, но се ограничавай и не си мисли, че караш истинско колело.
dirtnewbie написа:Не че нещо, обаче това не е радост за окотоВсеки почва от някъде, но се ограничавай и не си мисли, че караш истинско колело.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта